Saturday, 23 July 2011

Study Leave

Sbnr-nya... kat Co. gue takde term tur! Nak cuti blajo? tolak annual leave yg ada sejemput ittew! So geng... nie nk bagitau yg aku setat coti dr thu till mon. Monday tu EXAM daaa.... belah ptg from 2-5 pm. Fuhh.. mesti kome pikir gue byk ms nk study kan? 5 hari tur beb.... ANDA SILAP!! sbb aku hanya ada 1 hari saja yg nak 'pulun' betul2 nie.... 2 hari lepas habiskan assignment utk 20% marks. Ms I mencoret kt blog nie.... br jer 5 minit anto. Alaahh... zaman laa nie anto assignment pun pakai email jer! zaman gue study UUM dulu... fuhh... cover and bind bagaiiiii + dgn kertas kaler2 (nk amik ati pensyarah ler kunun) bla.. bla..... Now mmg mudah yg amat. Itu-lah KUASA INTERNET. Errr... dh tergelincir dr topik! Back to the future... hehehe

Td pagi (sat 23hb) gue bertenggek kt KL Convention bukak booth kat sana. Mcm biase ler... duty seorang dealer! padahal aku dh ramai clients & tak minat sgt dah promote2 cenggini... tapi apakan daya! TERPAKSA SBB last week gue dh ponteng seminar sbb gue ada PRE-EXAM utk course yg gue amik ni-lah!

Besok lak, kena pi amik report card utk sek agama Aisyah & Aiman @ Akademi Al Manar. fuhh... mau-nya setgh hari nanti. So, mlm nie & mlm sok..... kena berjaga! heh heh.... RED BULL please...... (iklan)

(dah abih iklan....) continue sket agi. Utk pengetahuan korang.... aku takut bangetttt sbb first time amik peksa setelah 11 tahun!!!! boleh ker aku nie...? cuba jelah... kalo tak pass repeat lagi, kan? ops... nauzubillah.... Ok frens... wa chow lu! need to study and cover part2 yg tak sentuh langsung tur! arrghhhhhh...

5 comments:

arLene said...

chaiyok2 kak...insyaAllah boleh lulus dengan cemerlang coz masa blajar dulu lain. la nih kita dah ada real experiance yang kita leh adapt dalam jawapan tuh.sure 4 flat. kalau betul, kena blanja nih...hehe

sue.anne.na said...

awak...

adam dah masuk wangsa jaya. aiman darjah satu apa eh?

Nur a.k.a admansyah said...

Alin, aku rase.. aku F**L sbb mmg BLANK ms exam tur! aku goreng pun ntah ape2.... kelaut pun ader! seriussss... takut nk tunggu result.

Yeke? Aiman 1 Kenanga, Adam? Nanti hari Usahawan kite jumpe yea!

sue.anne.na said...

hey sama!!!!!! adam pun masuk satu kenanga. nanti tanya aiman if he knows adam. budak baru masuk last 2 weeks. mesti dia kata "ala mama.. budak yang asik nangis tu". hahahahahahahaha.. when is hari usahawan?

Cho Zila said...

oooo duk study kat UUM dulu yerk.. samaler kita... alahai kesiannyerkan study leave tapi tak sempat nak studykan.. gituler pengorbanankan sebabnyer co kitani memang ciput ngat cuti dahler ngan budak baru cam tak beza cam dulukan...
ooo ko dah ramai client bagiler kat aku yang client seciputni...