Friday, 3 August 2012

Assalamualaikum

Assalamualaikum....

MasyaAllah... dah lama benar saya tidak menjengah blog ini... apalagi nk mencoret sepatah dua kata! Isshh... janggal rasenya bila jari-ku menekan papan kekunci utk menaip bait2 kata di ruang blog ini. Malu pun ada.... sudahnya.... terkubur semua ide2 yg hendak di karang di sini. InsyaAllah... semoga kita berjumpa lagi di blog yg sudah usang ini.... di lain hari sehingga daku benar2 bersedia utk meluahkan apa yg terbuku!

Salam Ramdhan utk semua pengunjung2 di sini...
&... Maaf saya pinta atas `ketiadaan' saya selama ini.

*** Saya aktif di FB... sila add lenny hashim :-)





6 comments:

Cho Zila said...

coretlah apapun aku tak kisah.. blog kita.. kita punya pasallahkan....

ps.. memang takder nama sbb selangor region dah buat yang dertu sebab masa kita buat dia ponteng kenalah datang hq ....

Nurul a.k.a Riko said...

Waalaikumussalam...

Salam Ramadhan buat my BFF...mwah..mwah..

Insyaallah...moga selepas nie dapat aku baca kembali coretan yg selama nie aku rindui.

Kadangkala...kita tiada idea nak menulis...tetapi once jari jemari kita menari di keybord...insyaallah...ada idea menyusul lagik selepas itu.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

atoiii.. igt bzs ngan assignment...
hahah, welkam .. welkam...

Nur a.k.a admansyah said...

Cho Zila, Tak aci tolll... sib baek dh lps!:P
Nanti aku rajin, aku coret2 k!

Babe, rs nk aktifkn balik! at least release tension!!! hihihi

Leily, tu lar... jd malas nk jenguk blog sbb kt ofis dulu xleh view kwn2 nyer blog! tu yg malehhh.
InsyaAllah, I try to rajinnnn! :-)

Cho Zila said...

wei... cepatler update....

pst: tuler rajin bebeno.. nak kurus.. nak kurus tapi pemalaih.. tapi awaktu kan dah kuruih buatper nya amek...

Nur a.k.a admansyah said...

Dah update ler.... Mai tgk!