Thursday, 6 January 2011

When Aiman go to school..

Salam di Tahun Baru 2011...

Sorry, aku mmg bz & takde masa nk layan tenet sgt! Dh hampir seminggu di thn baru nie... br ler lega sikit. So, citer mulax2 yg gue nk paparkan (ewahhh..) adalah... seperti tajuk di atas! (pehh.. mcm pembaca berita-lah uollss... hehehe)


Inilah sek anakX2 aku... Aiman & Aisyah. Thn 2011 nie Aisyah dh std 4 and Aiman 1 lorr!

Seminggu nie, tiap hari ada perhimpunan. Can u c his face? blurrrr...

Ms nie cikgu depa tanya... "siapa darjah 1 angkat tgn?" tu pun nk tgk org jugaks! eee....


Dh abis berhimpun, msk kelas pulak! Nie cikgu Aiman... Cikgu Roslina. Dulu cikgu Aisyah juga..



Ms nie I curiX2 snap! tgk... die marah tur!!! hehehe..


xtvt berkenalan... Kami takleh lama coz cikgu suruh tunggu kt kantin aje! so... kami blah..


9.30 am... Kriiiiiingg!!! break time... meh kite tgk dak nie mkn aper! ops... his fav


Nasi Lemak lorrr.... (tak offer ibu ayah pun!)



Pic with bes + bes + bes + fren... Muhd Haqeem.
So.. utk Aiman, moga anak ibu ini dpt lalui harix2 yg menggembirakan ya!

9 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hohoho, steady aje aiman.. mane leh nages2 kn, control macho r mama, hihihi..
re: haah kak nur, makcik ni maknga org ganu kate, lgpn PASTI amek sket jer intake 5 yrs.. huhuh. tokma suh direct masuk 6 yrs je, tokma skrg tak brape sihat nk handle. dr tecit dok ngan tokma je.. tu yg tak wape minat nk skul. ai plan nk anto die tuition mlm, kelas ngaji quran.. suh die bergaul sket.. huhuhu, dh sorang dekpom, tak independent lg, uk-uk pn still carik pampers..
oh, pjgnyer karangan haku..*blushing**

Nurul a.k.a Riko said...

Wah! Aiman mmg nampak macho ajer 1st day kat school. Suka tengok muka dia yg penuh confident.

Ibu 3A nie..cam mamarazzi pulak amik gambo hero tu kat class..he..he..he..agaknyer dia segan kut..aku pun samer masa Sofea masuk standard 1...tak suka ibu dia amik gambo manyak2 kali kat class...wakakkakaa.

Ibu...3A gambo Aisyah kt school tak ada ker???? citerlah pasal Aisyah gak....dia class samer dgn Damirah ker? wahhhh..prihatin betul ahkak sorang nie dgn sumer ex-student twinkle tots....wakakkaka.

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

nur, smart sungguh aiman.. nampak dah macam budak besar..

susunan meja kat kelas aiman mmg gitu ke. kat sekolah farhan susun macam biasa jer.. dah macam budak darjah 3 ke atas. huhuhu.. saya lebih prefer susunan meja macam aiman ni

Nur a.k.a admansyah said...

tenet ander prob ker??? td i dh jwb komen uolls... tp ERROR!!!

Nur a.k.a admansyah said...

Leily:
kalo die nangies jugak... mmg nak KENA!!! sbb last year die dh pra -sekolah kt sini.

Riko:
Macho? muke cuak adalah... hahaha! mamarazi tu mmg cenggitu! tu blm dpt DSLR.. (ewahhh! verangan u..) Pic Aisyah ada... insyaAllah nx n3!

Mimi:
Lain kelas, lain susunan-nya cik puan.. rase-nya sementara je kot! seminggu nie.. tmpt Aiman pun asyik berubahx2.. mcm kaum `nomad' lah plak! hehehe

Ciklinn said...

alololo hencemm nyer aiman...

hahah siap tgok org lain tu padahal dia pun darjah satu gak tu.. hihihihi

Nur a.k.a admansyah said...

a'ahh Linn, tak confident nama-nya tur! hehehe...

encem? tapi nakai-nya... Allah ajer yg tau!

.:nhalilah:. said...

amboiii.. marah nyer dia mama dia amik gambo kat skul.. tu la kan aiman.. kat skul mana boleh snappy picture.. ekekke.. takpe la.. kenangan..

Nur a.k.a admansyah said...

mmg dh keje mamarazzi kan? ops..

mesti awk tak sabar nk tunggu Zahirul masuk skul nanti yea!:)