Tuesday, 18 September 2012

Mummy, Happy Birthday 2u!

Month of Sept... A month with birthday date for 2 special persons! Last week was my belove husband and TODAY IS.... MY MUM's BDAY!

Selamat Hari Jadi yg ke-61, Mummy... (mmg kami adik beradik panggil mummy since pandai bercakap!)

Anyah loves you.... always and forever!!!

Terima kasih kerana mendidik anyah & adik beradik dgn penuh kasih sayang....

InsyaAllah, akan kami didik anak2 kami cum your cucu's... seperti mana yg mum didik kami selama ini.

Terima kasih mummy...

3 comments:

Cho Zila said...

happy birthday 2 u juga mummy ...
semoga diberikan kesihatan yang baik dan dapat menunaikan ibadah dengan selesa .. panjang umur dan bahagia selamanya...

Nur a.k.a admansyah said...

Tq Zila... Aku pun harap my mum sentiasa dilindungi-Nya! InsyaAllah

Nurul a.k.a Riko said...

Happy belated bithday to Mummy...

Aku masih teringat kembali masa 1st time aku jumpa Mummy kat rumah Su dulu...she was a loving mother and mummy jugak sangatlah caring kan...suka tengok Mummy nko masa tu.

Alhamdulillah...aku tengok..nko mmg mewarisi sifat keibuan dari mummy dan jugak..pandai masak pun mcm mummy jugak...ikhlas nie tawww.