Tuesday, 4 December 2012

Take Care Aisyah & Aiman...

Hmmm... dh lama tak update kan? Smp tgn pun dh rase `berat' nk menaip blog! hihihi

Ni nk citer sket... today Aisyah & Aiman FLY to K.Bharu to stay around 2 weeks there with nenek, atuk & kazens! Td Ayah dieorg yg hantar & naik flight skali-lah... then tomm morning br hubby I balik. Hmm... mlm nie nmpk gayenyer... I & Adam je-lah tido berdua! Mesti si kecik tu RINDU kt ayah die... (anak manje ayah ler katakan!)

Oleh krn I takde pic 2A tu... So  tempek je larr pics meka ber-3! Knowing that my first 2A tu mmg X NGAM! huhu....

Ops.. lupe nk bgtaw yg this is the 1st time kami wat camni... means anto depa blk kg TANPA ibu ayah lerrr! Ekcelli last year coti sek mcm ni-lah... nenek depa dh request but I Xmo bagi sbb X caye kt bebudak 2 org tu! But this year.... ntah mcm mn rase `ringan' jer mulut ni offer kt hubby & apalagi.... dieorg pun mmg sonok! (hmm.. dieorg X tahu lagi mcm mn mlm2 tanpe ibu & ayah nie....!)

We'll SEE...! Moga selamat perjalanan-mu anak2 ibu & suami-ku...
InsyaAllah

3 comments:

Cho Zila said...

so camner ok ker Aisyah dan Aiman kat kampung..
ingat cutini nak buat gak tapi tak smp hati tengok opah diaorang tak berapa sihat..

D.I.L.L.A said...

skrg masih kat sana ke diaorg ni...?
3F pun sama mintak nk dok kg tp ckp la seminggu hr tu.. kesian ke ma dok ulang alik umah pakngah dok tlg jaga mak dier yg strok..

Nur a.k.a admansyah said...

yea larr korangs... Aiman & Aisyah masih di kg. This sat br ibu & ayah & Adam gi ambik dieorg! rindu ler jugakkksss