Monday, 1 June 2009

Aku penat...

SERIUSSS... I'm soooooooooo tired! Aku perlukan rehat... sib baik coti skool dah dtg but... lom apply leave lagils! ahhh... besok ler! Ingat-nya nak amik `Block-leave' means... straight 1 week but MARKET SITUATION tak membenarkan daku! tak sampai ati aku nak tinggalkan partner-ku terkangkang sorang diri... even DIA selalu `buli' aku! isshhh... naper-lah aku nie berhati mulia sgt???

Last Fri, aku ada tamu dr kelate...kazen hubby gue! Die dtg coz anak die Convo kat UITM Shah Alam. Depa sampai kol 5 lagi & siap minum ptg sementara tunggu aku! frens... korang tau aku blk kol brp? 8.15 pm... tu pun sbb hubby fetch kat LRT, kalo naik bas... ntah kol brp sampai umah! kesian aku kan???

Next week lak, my MIL & SIL sefamily nak dtg `Cuti-cuti Mesia'. So, aku nak rehat ngan depa... nak makan angin ngan depa! penat sket pun takpe coz together with family... bkn dihujani dgn kerjaX2 ofis yg mmg tak kan abissss!

Lastly, nak ngadu kat korang... disebabkan STRESS kerja, 2 bln nie aku punye "P" lambat melawat aku! pembetulan... bkn 2 bln dah tak mai...(kalo cenggitu, mmg dah CONFIRM kan?) cuma LEWAT jer! cam last mth... terpaksa hubby gue temankan pi klinik coz nak TEST but mmg takde & Dr ada bg ubat `dtg P'. But kali nie... isshhh... berdebar laks nak chk! Korang tau naper???

EVERY TIME ANAK AKU CECAH 2 TAHUN JER... MESTI GUE `LEKAT'!

WAAAAAARGGHH.... GUE TGH TENSION NIE!!!!

7 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

hehehe kelakar jer statement bila "anak nak cecah 2 tahun jer".. tu macam tanda2 nak melekat jer nur.. apa pun tak pe la, nama tau ada rezeki, terus boleh tutup kilang...

awak stress la, tu pasal P datang lambat.. saya pun dah 3 bulan asyik P datang lewat ( dalam 33-36 hari).. biasanya tetap 28 hari..

mama tisya said...

naper tension kak..okla tu menambahkn bilangan ank..rezeki tu kak..jgn tension2 ye...

**kak nur yg psl vote tu kena komen kt entry ni http://damiaqish.blogspot.com/2009/05/vote-for-toddler-super-model-contest.html

kak nur just taip code spt di bwh kt entry komen link di ats yg amy bg ni..arini last day utk vote...tq

TSMC_vote_14

.:nhalilah:. said...

jgn tensen2 kak oiii.. hehhe.. best ar kalo ada rezki adam nak dpt adik.. zahirul pun dah ada adik.. jgn tenson2 ye.. pi amik cuti rehat..

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

alahai...siannya kat awak nur.... tapi mmg betul la..kalau kita stress, cik P ni mmg lambat dtg melawat.. cuma kita la yg suspen kan...

kalau ada pun nur, apa salahnya..REZEKI tu...blh geng dgn jue..hehehe....

nur,nanti nak cuti2 kat mana??? sya lak tgh sakit ni.... sakit belakang.. nak duduk sakit..berdiri pun sakit...yg blhnya baring je....tapi tula..penat gak kalau baring aje...agak2 blh dpt MC tak?? dah tak larat ni.... :P

ps: rajinnya awak pi klinik baut test...saya lak kalau lewat, beli je alat tu, test sendiri...

Nurul a.k.a Riko said...

Siyan nko mingu nie market mmg very the bz bee kan.

Kalo 'melekat' sorang lagik..apa salahnyer...leh wat kawan utk Aisyah. Maner tahu lepas nie..gegurl pulak.

ibu 2AZ said...

jgn tensi2 kak..tp kite pun tgh tensi..ish bengang gak kan..

aa agaknya ader rezki kot..neway nnt bitau tau..

farah amoi said...

oooo...akak..
maybe betui la tu...
nak dpt adik la tu
xkan strees keje sapai lewat P kot..
huhuuuu..

apa-apa pon...saya doakan yg terbaik utk akak yea...