Wednesday, 2 January 2008

HAPPY NEW YEAR

Selamat Tahun Baru untuk semua!! all blog reader atau... sapa-sapa yang 'tersinggah' kat gue punye corner nih! Semoga tahun ini akan membawa beribu-rbu or juta-juta KEBERKATAN pada diri sendiri mahupun famili.

Azam gue... Hmmm... er! nak 'concentrate' kat anak-anak gue... 3A! First A, dah masuk darjah satu means a new world for her! So, I kena focus on her environment, her behavior, her new friends and etc. Aisyah ni agak pendiam orangnya (perangai byk ikut ayah die), mudah ikut kawan dan malas nak fikir banyak-banyak! Tapi, setiap kerja atau tugasan yang diberi.. dia akan buat dgn berhati-hati. Slow and Steady! My Second A is a bit rough, suka aktiviti yang adventure (byk mcm gue nye habit), kelakar dan penyayang. Tetapi...perangai die kena selalu monitor coz kadangX2 dangerous!! "Amang nak jadi macam spiderman... nak terjun tingkap! Tak per... nanti Amang lekat kat dinding!!" Eeee... seram aku dengar! Nauzubillah.. My last A is Adam. He's too small.... still a baby. Kena tengok sokmo jer-lah... takut masuk mulut mende-mende yg tak sepatutnya! and... nak jaga KESIHATAN depa sumer.

6 comments:

kamalina said...

hepi new year!!!
*** tq 4 visiting my fp (camna blh tersesat ke my fp tu??)
*** Aisyah sama umur dgn my eldest son - Haziq.. hari ni baru start sekolah..

lenny said...

tengkiu...tengkiu...Kamalina!
Salam perkenalan dari saya.
A'ah.. Aisyah masuk sek smlm. Kelakar-lah gelagat dieorg FIRST DAY SCHOOL especially ms lunch-time.Kih..kih..

RajinX2 update yea... sy suka tgk fp awak! Byeee...

kamalina said...

hi again... kitorg sebenarnya dok kat pahang (temerloh)... pi zoo tu masa bln 12 lagi, tapi lambat upload kat fp... bz dgn bdk2..

lenny said...

Wooo... I see... U keje? mmg asal situ? My parent stay kat Kuantan. If cutiX2 pnjg sikit, saya balik ktn... leh kite jumper ekk??

cik jaa said...

salam..
slmt thn baru 1429 H..kami sekeluarga doakan smg k nur n family especially my brother tu..dlm keadaan sihat sejahtera hendaknya..Aamiinnnnnn.

lenny said...

Iya-lah Cik Ja.. samalah.

Hmm... betul-lah tur. Org tu asyik dok risau `sakit' die.. Ubat jgn ckp ler brp jenis sekali mkn!! (mintak ampun Cik Abe...terumpat!)
kita yg sihat ni pun...tak semesti takde penyakit, kan?? InsyaAllah.. sihat sepanjang tahun ni.