Monday, 28 January 2008

My cutie Adam

Bath time is the happiest moment for him.
Pose with frenz... Sponge Bob, Koala & Tweety. Pooh, Barney, Pink Panther, Pampa etc... not in d picture!
"Ayah.... bila kite nak gi holiday!! Tak sabar nie...."
"Mana ibu nih?? Adam nak tido nie....."

Hmm... sajer takde keje. Gue byk masa hr nie.... market quite!! So... gue upload gambo terbaru Adam Nazrin. He's now 8 month plus.... dah buleh berdiri & ada sekali dua tur lepas tgn dah! (manyak eksyen ini budak kecik...). Laluan biasa die dari ruang tamu hingga ke dapur or favourite place... bilik air. Kalu die tau gue tgh mandi.... menjerit kat depan pintu tur suh bukak! Haaiiyaa... Oleh krn die dah 100% merangkak, gue pakaikan `knee guard' cam org main bola gitu... heh..heh.. aku takleh amik gambo coz knee-guard tur warnanya pink!! malu.... (gue dpt free ler...). Apa-apa pun...layaaannn...

8 comments:

sofea^alisa said...

nur..
wahhh...kiut biler Adam senyum. Berat kat nko ajer..muka Adam nie. Elok anak lelaki ikut muka ibu...sejuk org kata.

Nazathul Hamimi said...

hai.. thanks 4 dropping my fp... eh anak kita sama la yer.. lahir tahun 2004.. so next year dah masuk kindergarden la.. anyway your adam tu very gebu dan tembam.. geram tengok dia.. my lil emily dah 1 tahun 3 bulan.. dah berjalan dah

lagi satu saya tengok bilik anak dara awak tu pun alahai cantiknyer.. berkenan sangat..

lenny said...

Hubby I pun ckp cam tur! Actually... mcm muka uwan die dah!!(mak aku ler..)

Hang pun... if dpt BB Boy, mesti cam mak die gaks!! coz anak dara hang tur.. byk ikut bapak! Sofea tur... laa nie baru wajah die! Ms kecikX2... abihX2 photostat Ilham! heh..heh.. Jgn maree Mr Ilhamuddin!

lenny said...

Tengkiu awak...

Haah..tahun depan ler! I nak bagi die main puas-puas dulu...coz laa nie pun die ada belajo basic sikit kat taska die!

Saya nie..sama tahun ngan hubby awak! coz.. hr tu kita ada bc fp psl bday yr hubby. Hepi Belated ler yea!

kamalina said...

amboi2... siap pakaikan knee guard tu kat adam... hehehe... anak2 saya tak penah kenal pun bende tu... muakaakaaaaa... ;P

janna w.m mokhsin said...

nur yer? thanx cos sudi singgah blog sayer,comey2 anak2 awak...si adam tu chubby banget! hehehe...nanti leh saya letak link nur kat blog saye yer...leh la kita saling singgah menyinggah...hehehe.

lenny said...

Thanks Janna...

Kite pun dah taruk awak nyer blog kay kite nyer supporters!

King salam kat Sophea, Laila, Yasmin & Aina! Psst...Sophea & Aina same age ngan anok kawe... Aisyah & Adam!

lenny said...

kamalina, knee guard tu mg I tak penah kenal ms Aisyah & Aiman. Ms dpt hamper bb hr tur... eh! terkezut gak tgk mende alah tu. So, pakai je-lah! Dah free namanya!

Cantik awak punya bunga kemboja tur.... saya plak, tak suke bunga! puas dah sy pikir... bunge apa tapi.. sah! mmg sy tak gemor munge!
Keh..keh..