Monday, 28 January 2008

Rumah-Ku Syurga-ku

Saja aku letak sorang model kat living hall nie.
Living hall. Aku ambik gambo dr sofa, so takde gambo sofa gue!
Katil anak dara gue. Kat bwh tu ada satu bed utk Aiman.
Yg nie nak tunjuk `boarder' yg gue beli kat JJ.
Bilik gue yang simple. Cantik tak boarder tur? heh..heh..
Sempena dengan Anniversary gue yg dah lepas tur, gue nak story pasal rumah gue-lah! Gue beli umah nie dr owner yg die sendiri tak penah dok.... (die buat sewa aje!). Sib baik umah nie still cantik and siap on 2001. Ms I deal nak beli tur tahun 2004 tapi byk masalah nak dptkn umah nie coz owner nie tak penah amik tahu pasal penyewa yg mmg ada yg tak byr. So, mcmX2 problem came-out hingga proses jual-beli makan masa 2 tahun. Alhamdulillah... tahun lepas EVERYTHING settled.
Rumah nie... gue & hubby cat sendiri dari ruang tamu hingga-lah ke bilik tidur. Bilik air pun hubby I cat gak! He..heh... that's why ms umah nie `hampir" tak jadi hak milik gue... frust giler aaahhh!!! At last... dah rezeki kami... Ini-lah Rumah-Ku Syurga-Ku.

4 comments:

sofea^alisa said...

nur..
suka aku tgk bilik yr kids..rasa cam nk tido ajer..

lenny said...

Hmm... mmg sumer bdkX2 yg dtg umah aku suka kat bilik Aisyah tur!

Maybe coz of d boarder and colourful aje! Aku nie... buta seni ler! heh..heh..

kamalina said...

umah kita adalah segala2nya kan... tak kirala besar ke kecik ke... bukan main lagi bilik aisyah.. colorful laaa..... suka tgk.. kalau bdk2 ni dtg, mau diserbu bilik tu... ;P

lenny said...

Ehh...eh.. Kamalina, anak awak macho-macho!! Mana buleh masuk bilik anak dara saya... kiter kena berbesan dulu baru boleh depa masuk bilik!! Heh..heh.. acah jer!

Kita nie.. same size ler Kamalina. Nampak dlm gambo tur... awak kecik aje! Takper.. yg penting ide awak tur yg beso! Caanteekk editing awak. Makin improve..