Wednesday, 27 February 2008

What's new?

Aisyah exam dah masuk hari ke-2. `Ujian Formatif' cum first-term exam ler kot.... coz dah nak cuti sekolah! Cuti sekolahkan kena ngundi..... lupa ker?? mcm ramai tak participate ajer nie! Sorry coz timetable kat atas tur tak brp clear! Yesterday B.Malaysia & pendidikan Islam, today Maths & Science and tommorrow English & Arab. Kiree... sumer subjek ler kena exam! tapi... mcm rilex jer anak dara aku nie! siap tgk TV3 citer Farra lagi smlm! Grrr...
Wajah terkini Aisyah Irdina. Gue nampak die cam `gelap' sikit laa nie coz of sukaneka @ her school.
Ni nak tunjuk fesyen rambut baru.... didandan oleh teacher Izie kat Taska Shaz. Rajin jugak teacher tu wat cam nie hariX2 kat anak dara gue nie sampai cikgu Juriah (her teacher's class) puji..... "Rambut kena kemas... ikat atau pakai cekak. Yang rambut pendek pun sama, buat macam Aisyah ni.... cantik!" heh... heh... itu Aisyah yg bagitau gue ler! ntah betul ntah idak-nyer....
Aiman Najmi posing atas sofa.....
Fesyen baru gaks!! Last saturday pegi kedai gunting rambut ngan ayah. Pssstt... ekor tur gue yg suruh simpan.... nampak `rock' and brutal sikit! ngeh...

Adam Nazrin nanti I wat special entry for him. Dia asyik berdiri lepas tangan ajer laa ni.... badan yg cekeding pun dah naik sikit. Wokey.... chow lu!

5 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

gud luck 2 Aisyah...all the best tawwww. Hopefully dpt No.1...

Adam dah pandai lepas tangan ker?...wa...berpeluh ibu dia kejar kalo Adam dah dpt kaki nanti...he..he..he..

Nazathul Hamimi said...

aisyah sekolah mana nur? convent ker.. sebab nampak badge dia macam sekolah convent...

oo aiman ada 'ekor' yer.. heheh sama2 ler dengan farhan.. kami pun simpan rambut belakang dia.. sampai dah boleh ikat..

lenny said...

Tengkiu Ibu Sofea... nak gak dpt no.1 tapi since tadika mmg tak penah dpt! At least.. Sofea penah merasa! huk...huk... InsyaAllah!
Adam? mmg tgh lasak even br crawling... fav place... bilik air!Grrr...

Mana ada!!Mimi, itu sek high-class tau! Aisyah sek biase ajer..Wangsa Jaya kat Sek.4, Wangsa Maju. Alaa.. on d way to JJ tur! He..he.. ekor tu mmg atas permintaan ibunya! tapi.. takde ler smpi leh ikat! Wah!! kire Farhan lagi Rock ler...peace!
psstt.. nanti mimi visit Nur punya fp ler senang..bulih leave comment kat situ! Blog nie tmpt Nur membebel ajer! Ngeh...

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wa..gud luck utk Aisyah..Sophea pon tgh ujian gak skang nie....tak tahu la cemaner....hehehe...

lenny said...

senyap jer Janna! Hang tak YM gue pong....?? Ooo Sophea tgh peksa? all d best!

mung rajingX2 singgoh ler kat fp baghu gue... mung tgk kat blog aku tu yea?? aku sajer takde keje.. tgk memberX2 wat fp, gambo sikit nyer canggih... tapi, aku tak reti lagi nak scrapX2 nie! singgah deh?