Tuesday, 29 April 2008

Visit atuk & nenek @ Cik Ja's house

Last weekend, gue & hubby bwk 3A jumpa atuk & nenek yg dah sebulan mai KL but dok Bangi jaga anak Cik Ja coz auntie 3A nie... is expecting for d 3rd member of the family! Alamak... cik ja... `laju'-nyee.... dah nak menyamai kami yg Hi-5 nie! he..he... plan nie pun last minutes coz actually gue & hubby ada test-system kat office masingX2... compulsory plak tu! sib baik cancelled.

My handsome boy, Aiman Najmi on the way to Bangi. Nak tau camner I suruh die pusing tak? " Aiman, jgn pandang belakang...." he..he.. hr tu dia teman gue tgk citer ni kat Astro... punye ler `tersepit' kat blkg gue.... takut tapi nak tgk! hiiiii....hiii...
Aisyah Irdina... cool & steady! dia ni ok dlm keter.... senyap jer! dara sunti ler katakan...
Bebe Adam plak.... ini ler keje-nya!!! zzzz.... ok gak, boleh ibu rilex jap. Oh! ya... baju 3A nie ditaja oleh Poney.
Sampai di Bangi, kami di sambut oleh this smiling face... Muhammad Haris, 1 thn 4 bln. Kiut betul budak nie... ms lahir ajer sekeding tapi lepas tu... isskk.. mcm dipam-pam ler body die ni. Tough...... "comey tak saya nie...?"
Ini kakak-nya... Nur Aina Zahirah, 2 thn ++. Tarikh lahir die ni sama ngan nenek depa and different 1 hari aje dr Aiman ( Aiman 28.08.04 & Aina 29.08.05) .
Bersama atuk.... always guide Adam yg tak brp balance tapi eksyen.... siap buat gaya ala-rempit lagi Adam nie atas motor cousin die!
Adam Nazrin with Haris.... lihatlah perbezaan-nya! beza umur 2 nie... cuma 4 bln ajer tapi size?? caya-lah Haris....
Aina & Aisyah. Eh..eh.. Aina tgh buat apa tur.....?
3A yg kepenatan..... Kami balik pun dah mlm, tak sempat nak tgk starting konsert AF6 ( yg tak brp best tur....). Tapi sib baik ada repeat on the next day.... Selamat Pengantin Baru utk Khai & Rosma! (er! ibu minat gak kat Khai dedolu.... he..he...)
Oh.. hampir ku ter-lupa! Za, (a.k.a. cik ja) Happy 4th Anniversary to you & hubby on 30th April... (betul kan? K.Nur agakX2 jer....kalau salah pun silap 1 @ 2 hari jer, kan?) from :
Abe Yie & K.Nur
Aisyah
Aiman
Adam
Thanks for everything..... Jumpa lagi, deh?

6 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

nur..
suka tgk gambo 3A tgh tido.
haaaaa...I see ..aisyah x pakai car seat belt yer? ..compulsory tawww..nanti.

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah..best nyer 3A,siap ada penaja lagik.poney lak tue...hehehe

lenny said...

ops! sib baik tak kena tahan...
gambo tgh tido tur, spontan ajer b4 off the camera! tunggang terbalik gayer-nyeee.. ngeeehh..

penaja apa-nyer Janna, duit mak bapak depa! mana tau tokey Poney nampak and nak sponsor 4 d next time ker? he..he..

cik jaa said...

geli hati mama tgk gamba anak mama ngan adam..bezakanlah..x sangka "giant" jg anak mama ni yer..at least terubat jg rindu seorg mama yg sendirian skrg ni..

cik jaa said...

thanks k nur coz still remember our 4th anniversary..x sangka dlm masa 4 thn, nak dpt 3 babies..insyaALLAH..rezki..nak meramaikan lg cucu atuk&nenek..heheh..

lenny said...

makacih cik ja singgah blog kami..

sian mama kena tinggal dek bdkX2 tur... takpe-lah.. utk kebaikan cik ja gak! at least, `rehat' kejap in the same time menguji kerinduan. kalau dok depan mata nie... asyik nak marah jer, kan? ada hikmah di sebalik-nya!