Thursday, 8 May 2008

Double Celebration in May

May.... is a very special month for me. Hampir 33 thn lalu aku dilahirkan di bumi Allah yang bertuah ini dan di bulan ini juga... pada tahun lepas aku telah melahirkan seorang bayi comel di beri nama Muhd Adam Nazrin bin Nazri. Beza tarikh lahir kami cuma seminggu which is Adam on 17th & gue on 25th.




Selain tu, gue suka bulan nie coz byk cuti such as Labour Day & Wesak Day. Extra info... 33thn lalu gue dilahirkan pd hari Wesak! (Toiiiingg....). Kalau korang perasan... sbnr-nya byk lagi celebration umum such as Teacher's Day, Nurse Day, Telecomunicatin's Day (aku ingat nie sbb Adam lahir...) and the most memorable and wonderful event.... HAPPY MOTHER'S DAY! gue nak wish all of mum here.... my frenz out there.... Selamat Hari Ibu which fall on 2nd weekend every year and this year on.... 11th May. Semoga korang semakin `gigih' memperbaiki TITLE IBU, MAK, MAMA, UMMI or MUMMY. he..he..

So... gue selitkan gambar Muhd Adam Nazrin gue nih. Haaa... nampak tak giginya yg beso tur??? he...he... dah ada 4 btg & lagi satu baru kuar kat atas. Adam dah boleh jalan selangkah dua tapi tak 100% lagi. So, lebih kurang ngan abang & kakak die gaks.... `dapat lesen' umur setahun.

Tungguuuuuuu..... my entry for this special 1st BDay bebe boy nie.... and Happy Mother's Day to u all mum out there. Sama-samalah kita memperbaiki apaX2 yang kurang selama ini dan cuba membimbing anakX2 ke arah yang lebih baik. Byeee.....

6 comments:

Nazathul Hamimi said...

nur, tak buat besday untuk adam dan awak ker? kalau ada jemput ler kami.. hehehe tak malu sungguh..
kalau ada peluang, boleh order cakes/cupcakes dengan aimi.. heheheh ni kalau dia baca komen ni mesti dia gelak...

su.anne.na said...

heiiii... org punya besday ini hari tau.. 9 may. :D

wati said...

happy mother day..
kalu senang singgahlah ke blog saya
: tooshabby.blogspot.com

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

mak aih...besau nyer gigi adam..jangan kuper gosok gigi yer adam...mmuah!

wati said...

Satu negeri rupanya kita....panggil je saya wati
tima-kasih....wati

lenny said...

re :
mimi-dah jwb kat fp mimi... hantar cake kat nursery ajer!

su-Happy Belated Birthday 2 u

wati- same 2 u...nanti kita saling men-visit yea?

janna-mmg besau pun...senang nak gigit ibu sokmo!