Tuesday, 27 May 2008

Adam's Party @ Tadika Sufi

Gue nak update backdated punya entry... Adam 1st Birthday Party at Tadika Sufi. This photo is Adam's cup cakes ordered by ibu! (not made by ibu... heh...heh...). Dah namanya bebe boy, so I asked Shita http://www.flickr.com/photos/mygrassroot/photos( farah's friend- farah is one of the mother yg hantar anak kat same nursery nie) to design the CC nie mcm ni-lah....

Ada mcmX2 cartoon characters... spiderman, ultraman, alien, fire, web, spaceship pun ada! and for girls plak ada flower and love shape jer!
Aisyah & Aiman with friends... Shira, Ain, tak tau nama dak pakai tudung nie. Yg belakang tu Asyraff! mamanya lah yg introduce kat gue tukang buat cup cakes tur!
Ini geng Aiman... Aliff, Hakim (adik badik nie!), Shafiq, unknown and Haziq.
Nie kakak angkat Aisyah... namanya Shadira a.k.a kak shad.
Dah dpt sorang satu! Yeehaaa... Aiman ambik yg `alien'.

Lepas makan cuppies tu, sumer tunjuk lidah! kes mkn icing ler nie.... colourful you!
Aunty nie ler yg jaga my bebe... Adam cukup sayang kat die! nama? gue tak ingat plak! sorry..
Rose & Wan Chik pun turut serta!
This is birthday boy.... zzzzzz! laaa... tidur plak! patut takde acara tiup lilin??
Thanks to Shaz for this funny pics and handling this small & simple party for the kids. Just want they have fun and enjoy it! Gambo party packs.... takde plak! penat I letak snack & sweets kat dlm tu! he..he... & to BD bebe ni... ibu harap Adam akan jadi anak yg soleh, sayang kat ibu & ayah serta baikX2 ngan kakak & abang or... boleh jadi `pelerai' pergaduhan bro & sis! kah...kah..


No comments: