Monday, 26 May 2008

Happy Birthday to me!

It's my birthday.... Sorry! actually yesterday. On 25.05.08... I'm 33th already. Syukur alhamdulillah.... telah 33 tahun aku di beri peluang menghirup udara segar di bumi Allah ini sambil menikmati ciptaan-Nya. Aku jua di beri peluang menikmati kasih sayang dari sebuah keluarga yang di anugerahkan kepada-ku dan dipertanggungjawab ke atas anak-anakku ( a.k.a. 3A) di mana suatu hari nanti.... amalan-ku adalah anak-anak yang soleh & solehah! Berjaya atau tidak aku & suami membentuknya? InsyaAllah....

Di samping itu juga... tanggungjawabku sebagai isteri masih kerdil persis sebutir pasir di pantai. Masih banyak perkara yang perlu ku perbaiki & melakukan yang terbaik untuk suami-ku yang tercinta. Semoga cinta kami terus utuh walau diuji dengan pelbagai rintangan dan dugaan.... Amin!

Gue tak mau tulih panjangX2 coz BD I pun dah lepas smlm.... saper nak go thru my fp leh gak! errr.... `The Special No. 3 for me....' (he...he.. cam suspense jer bunyi-nya, kan?). Nothing special... just wish from my belove-hubby & Aisyah (coz jadi org yg pertama wish kat gue of course.... kalau tak ingat, tak tahu ler!) my family-Arif, Amin, Cik Naa, kakak, mum & dad and thanks to Nurul (yg sentiasa ingat tarikh keramat gue but I selalu lupa her anniversary! sorry dear! luv u alwiz....), Aimi, Mimi, Janna and all my new friends out there for supporting me in this new era! era fotopages and blogspot!!! he..he... I'm very happy to join d club! Byeee....

4 comments:

Niza said...

happy Birthday kak Nur !


love,
niza et sofia

lenny said...

same to dear...

thanks for dropping at my blog 4 d first time! king salam peluk cium to sofia d cute girl. muaahs!

wati said...

happy bestday 2 u lenny.....me 2...16-may 197.......

wati said...

kita nie ada persamaan lak,lahir pada bulan may,kat ganu lak..plak tu yg bestnya parent i pun kat indera mahkota (ata bara)...itu dulu lah,sekarang rumah parent i dah tak ada...BLOK S,tepi jalan tu,
lanni parent i kat sungai isap...