Friday, 30 May 2008

Putrajaya... here we come!

This is our first trip to Putrajaya. Cheeeewahh... mcm jauh jer bunyi-nya! he..he... kesian kami noo... Dok KL, keje bertahunX2 dah tapi... tak pernah jejak kaki kat sini sblm nie! Actually, aku maleh nak gi tapi my doter nie... yg beria-ria nak ikut uwan, so aku join ler! layannnn...

Ni kawasan parking or consider entrance lepas melalui brp byk traffic light daa...
Dr tmpt kami lepak tur, nampak bangunan menteri. (eh! betul ker? aku tak pasti-lah! sorry..)
Nampak tasik dr atas nie. Malas gue nak pi bwh... byk noo anak tangga. Boleh-lah yea!
Photo jambatan nie gue amik dr dlm keter! that's why tak clear.... cantik kan bridge nie?
Picnic sambil lepakX2... from left : Aisyah, my mum a.k.a. uwan meriba Adam, my nenek a.k.a. nyang and yg plg glamer tur my auntie a.k.a. tok su for my 3A.
Hirup udara segar! My handsome boy, Aiman & sweet doter, Aisyah.
Adam & cousin, Ziyad. Nie kira... percutian slps besday dak 2 org ni ler!
Angin baik mai dah... cam nie ler dak 2 org ni if time lovingX2! kalau mai angin kus-kus... cam `Tom & Jerry' you! "Mari.. mari... saper nak urut? nexxxtt...."
My wonderful family... agak susah utk ambil gambar family laa nie! saper yg anak ramai... faham ler yea! he..he... this photo taken by kak cik a.k.a. cik Na. I love this pic... oh! ya... kalau u all perasan, gambo 3A kat tag/ intro my blog yg baru I tukar nie pun kat Putrajaya! sumer cantik ler piccas kat sini!
Wanna wish to all my frens `Selamat bercutiX2 Malaysia!' coz we're on d way back to Kota Bharu! 3A wanna meet our atuk & nenek and all cousin. Miss them so much....

2 comments:

kamalina said...

nur...suka tgk pics kat putrajaya ni...saya penah sampai tp bukan utk jln2.... sekadar pi JPA, nak sahkan yg ijazah saya tu mmg valid la..maklumla bukan ijazah dari m'sia... kenala buat camtu, tupun sebab ada mintak keje dgn LHDN tapi hampeh,tak dpt pun... teringin gak nak ke sini utk jln2... taman kat sini cantik kan.... lagi satu, Alamanda pun tak penah masuk lagi.... hukhuk....

Nazathul Hamimi said...

wah nur, jalan sakan kat putrajaya nampak.. ni permintaan si aisyah tu yer.. ialah bagus jugak bwak dorang jalan2.. buka minda sikit.. at least kalau kat sekolah tu dia boleh ler bercerita kat kawan2 yagn dia dah gi putrajaya musim cuti sekolah ni..hehehe

balik kampung ek? balik KB? wah apa ole2 dari kg? kepok lekor tak de ker?

nice piccas yang baru tu..