Tuesday, 12 August 2008

The visit from 3A's cousins...

Last saturday, my sis came to KL (Tawakkal Hospital actually...) for her check-up... (bkn pregnant arr... depa pi chk kolestrol ajer!) So, lepas settled everything dieorg `serang' my house! sib baik pagi tu I dah sapu bersih & apa yg patut ler! I nie agak cerewet org-nyeee.... kalau umah tak bersih, I rase nak marah ajer! So, frens... jgn buat `lawatan mengejut' arrr ke rumah-ku! daku tak suka.... beri daku masa utk `cantik & kemas'-kan rumah-ku, syurga-ku, tau!!! opss `terlebih sudah'.... meh kita sambung story...

From left : Shammel Nafizee (my eldest anak buah), Adeleyna Maisarah, 3A & Shaheed Zykry.
Aisyah & 5 years old cousin.... saper lagi tinggi nih???
Aiman with Shazwan Fahmi (the youngest) & Adeleyna.
Taraaa.... yg nie Ziyad Muhammad (anak adik aku a.k.a. Cik Naa to 3A).

Ziyad dtg kejap ajer.... tak sampai half and hour but.... "Thanks Cik Naa, for the Dunkin Donut yg u beli tur arrr.... but kalau u buat lagi sedap kottt!" kuang...kuang...kuang... & thanks to my kakak coz sudi dtg jenguk kami (ntah biler kami nak pi Rawang lagi....) and tak lupa utk Toyota Innova yg baru kami tgk! sesuai giturr......

3 comments:

Nazathul Hamimi said...

ramai gak cousin 3A ni yer nur.. baya2 dorang jugak.. tu yang dorang boleh get along tu kot.. tapi yang umur 5 tahun tu nampak besar la.. cam aisyah plak lebih kurang... tapi saya rasa aisyah ni ngikut awak la nur, kecil molek, kurus ramping jer..

cousin f & e ramai jugak, tapi semua dah besar2 (paling sulung pun dah abis degree) yang kecil baru 3 bulan.. so cousin f & e yang sebaya pun hanya 2 orang jer.. tapi yang besnya, cousin yang besar2 rajin layan dorang, mandikan, pakaikan baju.. so kalau balik kg pun, mimi rileks jer, dorang yang handle budak2 tu.. hehehe

izman said...

apsal pompuan byk special mcm ni. wife aku cukup marah kalau aku cakap ada sape2 nak dtg rumah last2 minit.

Kak Yong said...

seronoknya bila 3A ni main dgn cousins nya...:)

re: kak nur. adam hntr tadika mana dulu? baguslah kan.suka yong bila dapat tau adam pandai baca tahiyyat bagai masa age 3. wow!