Thursday, 7 August 2008

Splish-splash @KLCC

Sblm gue memulakan citer pasal 3A pi main air kat KLCC nie last weekend, gue nak wish lagi sekali... `Selamat Pengantin Baru' utk my ex-office-mate, Nur Hidayah dgn pasangan-nya Azizan. Kawan I nie org Seremban & lawan die ni org Kelate. (frens... nak tgk other pics pls visit my fp yea?)
Last sunday, kami bwk 3A main air kat mana lagi kalau bukannnn... KLCC!!! lihat-lah betapa happy-nya bebe gue nie....
Meh kita tgk aksi 2A plaks! mulaX2 main dekatX2 jer tapi lepas tur....
`...dah hilang'!! grrr... sib baik ayah temankan Adam main. Actually, mmg selalunya my hubby yg `masuk dlm air' coz gue jadi Instructor 2A!! lenkali gue nak pinjam wisel guard tur spy senang monitor 3A! ahaks...
Kami sampai pun dah dekat kul 6 ptg, so straight to the point ajer! Lepas mandi terus balik (ada singgah beli Roti Boy fav 2A kejap...). Ramai giler orang last weekend... tak tau ngaper! rimas tol... sampai nak byr parking Autopay pun beratur panjang! takpe-lah... yg penting 3A happy! bukan selalu pun....

5 comments:

Nazathul Hamimi said...

wah seronoknya 3A bermandi manda, rajin hubby nur layan anak2 yer.. saya ni selalu terbalik, saya yang kena jaga budak2, hubby saya instructor jer.heheheh.. farhan pun asyik cakap, mama nak mandi kolam.. ntah bila nak bawak..

saya tak pernah la bawak budak2 tu mandi kat klcc tu.. tengok la kena cuba gak try tempat ni.. tempat tu khas untuk budak2 jer kan..

Kak Yong said...

mcm best tgk splash2 kat klcc tu...nanti bawak Chem lah..:)

izman said...

bestnya main air. org kata klorin kat kolam agak kuat, tak baik untuk kulit budak2.

kalau anak2 aku, luqman takut air, tapi pika mmg suka main air.

kamalina said...

ramainya org main air kat situ.... that's whyla saya suka gi time weekdays.... dan bukan cuti sekolah...lengang je.. hehehe.....cuma palingtak larat nak guard2 kat situ...sikit2 nak tiou wisel...

Nur a.k.a admansyah said...

a'ah frens... 3A mmg seronok main air tapi tu-lah kena hatiX2 sket.

Thanks for all support.