Tuesday, 5 August 2008

3A & celebrity kesayangan

Assalamualaikum kengkawan? camner weekend baru-baru nie? seronok? xtvt 3A mmg penuh... dgn kenduri & ibu ayah bwk mandi kolam lagi but.... mcm biase ler.... ibu die selalu tak ingat nak bwk `memory card'(awat-lah pelupa sgt laa nie...?) . So, kita tukar topic-lah! Pernah tak u all tgh shopping beli brg tetiba.... alamak artis-lah!

Kami selalu beli barang kat Giant Bukit Antarabangsa. Alaa... petangX2 balik keje tur... 3A jeritX2 dlm keter "ibu lapar!" So... kat situ ler almost 2-3 times a week kami singgah. Smlm tgh dok carikX2 brg...

Ibu : Kakak nak jumpe MR Mama tak?
Kakak : Nak! mana ibu...?
Ibu : Tu... pegi-lah salam ngan die!
(kakak & Abang tersipux2 malu... Arash plak yg senyum kat dieorg!)

Sbnr-nyaaa... kat Giant nie mmg ramai celebrity yg shopping coz agak privacy & dieorg mmg dok kat area ni pun. Ini jugak bkn first time aku suruh 3A salam or jumpa ngan artis tapi sebab mmg `kesayangan' dieorg! Dulu jumpe ayah Afi & abah pun 3A tersengihX2! Jumpe ayah Kaisara a.k.a Norman Hakim (citer fav anak dara aku) pun lagu tur gaks! Ada lagi-lah yg kami jumpa kat sini tapi expression 3A mmg mcm nie ler! Artis pun orang biasa jugak! buat derk aje-lah!

errr... korang kalau jumpe timeX2 tak sengaja cam ni... camner erk? buat bodo gak???

4 comments:

Nazathul Hamimi said...

oo budak2 tu suka salam dengan artis yer... mimi pun selalu gak jumpa artis ni.. haritu masa kat LCCT (balik dari bandung) jumpa stacy, riz, ac mizal & isteri, rozie rashid dan ramai lagi.. tapi sebab masa tu terkocoh2 dengan bag besar, dan kamera dalam beg susah nak keluarkan.. daku senyum simpul jer la.. tapi tak koser plak nak salam.. si stacy siap lambai2 lagi bila mimi tegur dia..

pernah sekali tu terjumpa pelakon ikram dinzly kat IKEA.. dia senyum kat kitaorang, so mimi pun amik gambar la dia.. ramai lagi la yang jumpa.. paling rasa rugi masa jumpa siti dan dato k tu.. boleh plak lupa bawak kamera... tensen2 jiwa raga.. ialah bukan senang nak jumpa dia.. tak de orang lain plak tu tengah kerumun dia.. dia pun siap tersipu2 malu bila kitaorang tengok dia naik parashut..

Nurul a.k.a Riko said...

nur..
kalo jumpa artis...aku wat bodo jer..he..he..he...tp kalo Faizal Tahir..harus aku toleh..2,3 kali yewwwwww.

izman said...

dah byk kali terserempak ngan artis kat shah alam. tapi buat bodo je. wife nampak excited, tapi aku malas nak layan. last sunday artis astro dan raja lawak ada kat jusco bkt tinggi masa kami kat sana, tapi aku tak gi dekat pon. lain kali kot...

Kak Yong said...

hehehehe jumpa artis ye....kalau budak2 mmg nampak suka lah jumpa artis...tapi kalau kita dah tua ni haruslah bolayan aje dgn artis...hehehee