Thursday, 21 August 2008

Tag from Mimi

Tak tau camner boleh `lepas'... now aku berjaya BOLOS `security' yg menyekat blog aku selama almost 1 week nie. Kowang tau tak? bhw gue `merindui' u all ms gue tak meng-update dgn jaya-nya! (err... n3 result Aisyah tu, I update kat member ofis punya pc... kesian kan kat gue?) Terharu gue hr nie.... soooorrb! Jom layan TAG aku kali nie....

5 Tabiat Buruk time Sekolah
1-Of course... ponteng school
Aku sbnr-nya ponteng timeX2 nak peksa aje. Ye-lah.. nak wat revision last minute katakan! ms nie aku ting 2... Biase-nya kami melepak jer dlm asrama or bilik stor tapi ada sekali tur tak sempat nak lari nyorok dlm `locker' baju!!! (err.. panjat syiling pun penah coz nak selamatkan diri ppunye pasal... ganaz kan?)
2-Kaki Bising...
Yg nie pun kisah dok asrama. Aku student Yayasan Trg dr Ting 1-3. Tapi.. aku `blm bersedia' di tauliah-kan sbg bdk yayasan, so ini-lah gaya-nya! Kul 12 mlm masih dok huha... huha, apalagi? kena denda jln itik keliling asrama bdk laki. (kuang... kuang.. padan muka aku!)
3-Pakai baju besar XL
Tak tau ngaper... aku rase selesa sgt pakai baju yg bkn size gue. Perangai buruk aku nie berlarutan hingga aku dok U ler! Nanti kalau aku jumpe gambo lamaX2 aku `post' kat sini yea?
4-Naik beskal
Dah jadi anak dara pun masih suka tunggang basikal LeRun. Mmg aku sgt xtvt lasak... kalau kowang nak tau gue penah join xtvt berkenu merentas sungai, empangan, paya & laut ms umur 21thn, caya tak? iops.. citer beskal tu... itulah satuX2-nya vehicle aku kat UUM tapi ms nak gi kuliah, tak ler...
5-Masuk Kuliah Lambat...
Mmg tabiat yg sukar di ubah! tak caya? tanya my hubby... kalau bersiap nak gi manaX2, aku-lah org LAST sekali bersiap. Ms study U dedolu pun... kalau kelas start 9 a.m, 9.05 minit baru aku terpacak kat depan kuliah tur di iringi oleh pensyarah subjek (teruk betul minah sorang nie... awek saper ler ni?)

psstt: nanti continue boleh? nak pi solat jap... bye!

3 comments:

Kak Yong said...

hehehehehe lawak n nakal gak kak nur ni ye....amboi! tapi tu lah kenangan tu semua la yg paling berharga utk dikenangkan??
psst..akak dulu kat UUM ye?? samo lah kito...

Nazathul Hamimi said...

AKU TAK PERCAYA! AKU TAK PERCAYA!waaaaa

nur, saya kenal awak tu tersangat ler baik dan lemah lembutnya.. takkan la awak seganas/senakal tu zaman sekolah.. memang tak percaya la... sebab muka awak tu muka budak baik!!!!

Nur a.k.a admansyah said...

Yong
mmg best all memory lama tu..
UUM gak? dok kolej maner? (akak tau ler akak ni batch berkurun dah!)akak MAS.. peramugari ler katakan! pehh..

Mimi
he..he.. jgn ler camtur kawan-ku! Ini-lah AKU YG KAU KENALI. Zaman dedolu tu kan ker dah berlalu... jadi pengajaran buat Nur. Jgn risau Mimi Nur dah berubah! he..he..