Wednesday, 20 August 2008

Result Formatif Aisyah

First of all Nur nak mintak maaf to all my frens out there becoz of the problemo yg melanda internet kat ofis gue. Donno why.... maleh nak citer panjangX2, frens can go thru my fp to check-out what's the prob is... ok?

Let's proceed to the topic. The Formatif2 result goes :

BM- Pemahaman 98%
BM- Penullisan 93%
Sci 90%
BI 90%
Math 96%
Pend. Is 92%
Bhs Arab 92%

Memang kalau tgk percentage elok this time coz lowest mark pun cuma 90. Tapi takde subject yg score 100% mcm exam yg lepasX2. Anyway.... syukur Alhamdulillah.

Last monday (18/08/08) sajer bawak die jalanX2 ditemani oleh Nurul a.k.a. Riko & doter-nya yg cun.... Sofea. Memang besh bwk anak dara aku jenjalan... dia pun suka sangat dpt jumpa member lama-nya tur (same class @ tadika last year). And aku rase... aku kena selalu close-up cenggini ngan Aisyah supaya dia tak rase aku `meminggir'-kan dirinya. Kowang tau-lah... gue bz ngan her bro & byk mende yg dia dah buat sendiri such siap pagiX2 tu, isi baju sendiri dlm beg gi Taska, b/fast pun tak yah monitor... bla...bla... What a wonderful girl I have!

Aisyah,
Sesungguhnya ibu berbangga dgn kebolehan-mu
Ibu bangga dengan pencapaian-mu
Semoga Aisyah akan menjadi
anak yang baik & solehah
yg menjadi contoh pada adik-adik
Anak yg berjasa kepada
Ibu & ayah...

2 comments:

Nazathul Hamimi said...

rasa sayu plak baca luahan hati nur tu.. ialah tak sangkakan, dulu si anak sulung yang kita selalu belai, tapi bila dah dapat adik, kita seperti meminggirkan dia.. padahal kita ni terlalu sibuk dengan si kecik!!..

pasni nur kena selalu dekatkan diri dengan aisyah.. as a friend maybe, bukan takat mak dan anak (lagipun dia tu girlkan).. tu akan jadi lebih best, macam kawan karib.. dan dia pun akan willing to share all secrets dengan nur.. cth boyprend ker, apa2 jer lah.. hehehe

btw, auntie proud of you la aisyah.. keep it up..

Nurul a.k.a Riko said...

Congrats! to Aisyah..yg penting..sumer A. Well done.