Thursday, 21 August 2008

continue Tag!

My 3 favourite subject...
1- Math -sorry! Mimi... kita tak sekepala. I really love maths & always score for this subject unless add math... SPM dpt 6 (kire ok ler tu kann?)
2- Geog -dgr kata subject nie dah takde dlm syllibus (betul ker ejaan gue nih?) ApaX2 pun gue suke Goegrafi becoz gue seolahX2 berada di negara itu! (ni kes berangan nak dok obersi ler...)
3- Kimia -mmg pelik tapi gue di antara yg meminati subject ini sbb... cikgu EZAM mmg best giler! sumer formula jadi senang dgn style die ngajor tapi apsal aku score takat C4 aje in SPM???

Subjects yg tak suka plak...
1-Fizik -sbb cikgu yg ngajot tur gatal, miang & tak sedar diri tol...
2-BI - yg ni pun terbalik ngan Mimi. Gue sbnr-nya bkn ler menci noo ngan subject ni tapi disebabkan gue x penah score dgn jaya-nya... so gue declare TaK SuKa arrr...!
3-Biologi -sbb kena bedah haiwan esp Katak!!! tolong ler... gue mmg ellergic menatang satu nie

Apa yg menarik pada aku?
Mungkin sikap aku yg baik, jujur & senyum aku pun boleh tahan manis0nya tau! (ewaahh...). Aku penah tanya Mr hubby.... tang mana die berkenan kat aku, die ckp yg cara aku bersalam dgn org tua... tu yg buat die terpikat buat kali pertama! (err.. camner gaya tu aku pun X ingat dah!)

Apa yg plg aku suka?
Kabahagiaan yg abadi. Aku suka hidup yg ceria (channel ceria fav 3A pun boleh... kuang... kuang..) & JGN SESEKALI MENYUSAHKAN ORG LAIN.

Aku tak boleh hidup tanpa....
Air & udara! heh...heh... (jgn maree Mimi, kita gurauX2 jer!) Mesti-lah 3A, Mr Hubby a.k.a Encik Nazri & my beloved family @ Kuantan & Kelantan.

Siapa yg sy hubungi b4 tidur?
Takde sapeX2... sy nie bkn minah gayut pun! Blk umah terus campak beg tgn & tak sedar pun ada missed call or msg kat hp tu. Yg ptg.. hampir setiap mlm or selang 2 mlm mesti call my mum. Not to forget... sblm tido kiss my hubby! muaahhs...

Last Q's... Siapa yg Nur nak Tag? he..he.. jgn mare arr...
1) Nurul - my bestie (kalau rase pnjg noo... ambik jer mana Q's yg hang suka!)
2) Janna - aku tau hang bz, tapi buat ringkasX2 pun takpe!
3) Izman - aku rase hang boleh luang sedikit masa utk aku kenali kau dgn lebih dekat!

6 comments:

Kak Yong said...

yahooooo besttttt ada geng minat math!! hahahahaha
re: yong dulu duk kolej TNB..pastu duk ASEANIA...

wallpapersdeco said...

hi have a nice day.. looking for wallpapers for your house? or your friends/relatives interested, visit my blog! thanks

Nazathul Hamimi said...

nur, mimi tak suka subjek kira2 (maths).. tapi mimi suka kira2 duit!!!!! hahaha

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

err...I kena tag ker? nanti la I buat eh....lambat skit pong tak per la yer? jangan marah yer NUr....

izman said...

wa... kena paksa jwb tag. nanti aku buat yer. skarang tgh kira gaji orang.

shariza said...

nur..ajarla saya camne awak bersalam ngan orang tua sampai hubby nur terpikat.. :D