Tuesday, 4 November 2008

Aisyah's Final Exam

Today, she will start the Final Exam or PKSR 2 for 2008. This exam is important for her to re-schedule the class for standard 2 and for certain school... they give present for the Best Student and whoever score 5A's in this Final exam. I'm not sure how SKWJ arrange this becouse they're only 4 days before school loooooooooooooong holiday! Zaman aku dolu.... penting acara akhir tahun nie.... errr! tiapX2 thn ler aku naik pentas amik hadiah.... kalo tak dpt No.1, No.2 or 3 mesti hak aku! Pehtu... kedatangan mmg FULL... dpt lagi hadiah. Kireee fav student ler ibu 3A nie, ewaaahh!! (sesekali msk bakul daa....)

Let's check the time-table for PKSR 2/ 2008 :

Tue (4/11) Pend Seni- Aisyah buat corak ubi kentang
(last nite, I dah decorate utk die smpi lebam daaa kentang tur!)

Wed (5/11) Maths & Science

Thu (6/11) Eng & Pend Jasmani

Mon (10/11) BM 1 (pemahaman), BM 2 (penulisan) & Pend Islam

***Hari Friday empty! apsal hah? abiskan je-lah.... Grrr..Grr...

Neway, Best of Luck to my dear Princess.... I know u can do it.... I always pray for u & will always LOVE YOU!

Opsiee... nk jwb komen Ayong... perasaan I bila anak nk peksa? GABRA bebbb... bedebo-debo hati ini & rase nk tgk jam jer! mcm I plak nk msk dewan pehhh....

8 comments:

farah amoi said...

kak nur,

hehehhee...ni sapa nak exam ni

ni kak nur excited sbb dotter nak exam
saya yg anak x masuk skool lagi ni pon...
ternanti-nanti darwisY masuk tadika and join sukaneka ler...( saya dulu aktif dlm acara balapan tauuuu...long distance nihhh....)

pahtu kot ler dia naik pentas involve dlm acara seni...

and, exam....pasti ler kita nak yg terbaik utk anak kita

so, aiyah...good luck tau

Nurul a.k.a Riko said...

nur...
all the best to Aisyah..hopefully menten no.1 tawwww.

tu ler..aku pun geram bangat cz Friday x ada exam..nx Mon. baru ada...kalo buat sekali this week kan..ker senang..kan..cam aku..aku amik cuti hari nie..sampai thursday...then Fri. aku keja..peh tu nx monday..aku cuti balik.

Jasfyra said...

mak saya pun ckp gitu kak.dia kata kalo anak2 nk peksa,dia yg gambra.sejuk akki tangan suma...eiii,camne ar saya nanti ni??huhuhuuu

re - arissa n dina ok kak.makin lasak..hehehe

Cik Puan Mimi said...

good luck to aisyah.. patut le aisyah ni bijak bistari, mak dia pun top 3 gitur.. asyik naik pentas amik award jer... hopefully aisyah dapat buat the best...

anak saya?? kalau ikut papa dorang, harus ler top 3 jugak, tapi kalau ikut saya.. corot jer memanjang... abis tu camna ek nur?? harapan saya anak2 saya biarla ikut papa dorang la ek, jangan ikut saya, tak pandai.. :(

Ida said...

Good luck aisyah...semoga dpt jwp soalan2 dgn mudah dan tenang yer...amalkan selawat keatas Nabi bila tak dpt jwp yer sayang....

Ayong said...

hahahaahahaha suatu masa nanti perasaan itu akan kualami juugak!!!!

teringat masa mak yong dulu..siap sama-sama duk teman study! sampai tertido2 kat tepi kita.. :)

to Aisya : wish u best of luck ye. jawab betul2..jgn kalut2..hehehehehe

izman said...

ha.3x. anak nak periksa, mak dia yg gelabah. sabar! insyaallah, kita sama2 doakan kejayaan anak ko tu yer.

teror jugak ko dulu2 yer. respect aku. aku dulu student biasa2 je. yg luar biasa kebolehan cuma bab mengacau orang je.

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

Good luck to Aisyah...Sophea dah hbs peksa dah, kat sini mmg awal skit kot peksa...I think sbb cikgu2 semenanjung sumer sibuk nak balik kampung,macam kami ni, hahahah...anyway..Aisyah pon misti akan jadi cam ibu dia nih,pandai cam ibu kan misti dpt nomot 1 gak....