Thursday, 13 November 2008

Aisyah's result for PKSR 2

Aku curi time lunch kejap utk update blog aku yg hampir bersawang ini... heh..heh...

Gue sebenar-nya nak update pasal last saturday ada pot-luck kat Tadika Sufi. Selain makanX2... ada persembahan dr my 2A nie... byk ler pics dieorg siap amik video mode lagik ms berzanji & hafazan tur! Ye-lahh... pakai kamera baru ler katakan... Tetapi, hingga ke hr ini... gue tak jumpe carik the memory card! Uwaaarrghhh.... dah ilang!!!!!!! sedey bangat...

Neway, kita lupakan citer sedey... gantikan dgn yg best plak! My doter's result! Jom...

BM- penulisan 90%
BM- pemahaman 90%
Maths 92%
Sci 86%
BI 86%
Pend Islam 99%
Arab 88%
Seni Lukis A-

Overall aku happy sbb Aisyah did well even not the best! kalo dibandingkan dgn last term /PKSR 1 jauh lbh baik yg dulu tu. Mmg aku sedey pd awal-nya coz marks hari kedua & ketiga cuma 80 plus tapi sib baik aku encourage die wat baikX2 utk hari last tur and she got it! Now aku confuse sket psl sek die nie... ada buat penyampaian hadiah ke tak utk student yg score. Most of the school ada bagi hadiah utk siapa yg score A in 5 core subjects! tapi takper... ibu MESTI belikan `sesuatu' utk anak dara-ku ini apalagi besok adalah hari jadi-nya yg ke-7.

Tunggu....

10 comments:

Cik Puan Mimi said...

wah kencang2 jugak markah si aisyah ni yerk.. tak pe la nur, ok dah markah2 tu semua.. kalau mimi tengok macam tu, alhamdulillah .. tapi next time kena buat lagi baik lakan..

Congrats la aisyah.. ooo esok harijadi aisyah yer.. Selamat Hari Jadi in advance la...wah auntie ni banyak betul berhutang hadiah dengan korang ni. haritu masa bash f & e, auntie lupa nak bagi yang lain2 tu hadiah.. next time yer

Ayong said...

wah Aisyah! congratulation!mmg cerdik anak akak ni..syukur kan!

akak, cepat buat surprise utk dia..mesti dia gembira...

btw, happy birthday in advance ye buat aisyah..semoga membesar menjadi anak yang berjaya dunia dan akhirat...

~~ciklinn~~ said...

wah tahniah Aisyah..... pandainyer dier....

hishh kak nur..linn tak sabar nak rasa saat2 camnie.. mesti best kan..

mesti dier seronok kak bila dpat 'sesuatu' nanti

hepi besday juga utk aisyah

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

laa lagi satu nak score 5A tu..teror aisyah ni..alhamdulillah.. jannah nak belajar ngan kak aisyah,leh x?..heppy birthday in advance yer aisyah..

Puan Iza said...

Wah! Tahniah tuk aisyah...terer arrr aisyah nie...markahnya pun terer gak....mmg bijak aisyah nie...nnt blaja rajin2 tau....senang hati ibu ayah nnt.

Ida said...

Alhamdulillah...tahniah yer Aisyah...

Kak pandai la anak dara akak nih? Apa rahsianya? boleh share tak...kot2 la ada rahsia study...

BurungBelatuk said...

sejuk perut ibu mengandung kan...doakan saya dapat anak mcm akak suatu ri nti k...amin

kamalina said...

Nur...cayalah Aisyah..dpt award lagi...hmmm... hari tu saya nak tulis komen tapi tak lepas nak post...network slow... tgk Aiyah punya result tu, BM dia bagus.. terbalik dgn HAziq.. meh saya citer kat sini result Haziq lak..... (jgn boring lak ya).. saya malas nak update fp, rasa mcm nak tutup je..

Utk final Haziq cuma dpt no 5 in class... overall tak tau, blm dpt report card lagi... tapi dia ada mention yg cikgu dah ckp dia dpt masuk kelas 2 bestari (d best class)... blh la kan..eventhough x dpt no 1, mula2 tu saya terkilan gak..tapi hubby kata jgn pressure dia byk2..nanti langsung dia tak blh buat... sebab boy ni lain sket... bila pikir2 semula, betul gak tu..as long as dia maintain all A's... kira syukur...

BI - 98%
Science - 96%
Maths - 93%
BM (paper 1) - 85%
(utk paper BM ni byk careless mistake) dia pegi spell in BI la, so kena tolak markah... sabar jela kan..
BM (paper 2) - 88%
Agama - 86% (merosot)
Arab - 86% (merosot)
PJ - 98%

SO tula citernya... k nur.. keep in touch...

ps: weekend lepas punya reunion saya dah post gambar kat FB..ada masa tgkla..

izman said...

pergh... terornya anak ko. aku harap anak2 aku nanti dapat la markah best2 mcm anak ko tu.

farah amoi said...

huhhh
result aisyah ni, overall memang okeh...memang da-dak la ni dah bijak-bijak...

oo...birthday aishah...ibu belikan ape yea...?

nape ibu lama x update nih?