Thursday, 4 December 2008

Hari Ini Dalam Sejarah!

Date : 29th Nov 2008
Venue : Stock Broker
Ocassion : Testing the system

Ini ialah tempat saya carik makan. Nampak pc tur? Haaa... tu bkn pc tenet tau! Yg itu link direct ngan Bursa! tekan buy, kena bayor! tekan sell... dpt cheque! yee.. haa.. tapi bkn duit sendirik, duit client, tau! Mcm senang jer... tapi kalo buat silap, sendiri kena ingat ler beb! keje dealer saham mmg cenggini.

Alamak! terkantoi plak... saya-lah dealer tur! tak caya? Jom follow....

Dahaga-lah pulak! sib baik ibu sediakan bekal susu... kalo angkat kaki lagi best... betulX2 mcm gaya Bos! Ada gaye tak...?

Dah abih trading, saya nak balik-lah! Byee... eh! lupa lak... ada meeting ngan client jap! meh follow lagi...

Haaa... ni-lah client yg byk bagi bisness kat saya! tgk jam yg die pakai tu...? Tag heur? bukan... Rolex? pun bukan! meh kita zooming...

Taraaa... Jam KFC rupenya! dah-lah... buat malu jer!


continue... "Mamat nie dah lebih nie, isshh... tgn ada bau kari roti canai... tak bleh jadi nihhh!"


"Ooii.. lepas ler... gue Tae-kwan-do baru tau!" Haiiiyaakk...

The End.


Salam Aidil Adha buat semua pengunjung blog ini.

12 comments:

~~ciklinn~~ said...

HEHHEHEH BUKAN main broker kecik tu yerk.....

akak keje sykt broker ker? huhhhhhuuhuh ajor saya kak main saham....

dah terlingkup dulu dgn forex..mihahhahahhaah

BurungBelatuk said...

comel la acik kecik tu....pipi tembam.....

farah amoi said...

kak nur,
hencem ler ur son
aiman ngan adam ni
rambut perang lagi
cute bangat!

hehehhe
jam spongebob sama ngan darwisY tu
adam nye xde ke?

kamalina a.k.a aimi said...

hehe...very cute aksi 2 beradik ni... baru nak tanya mana Aisyah??? pastu teringat yg dia kat kg... jgn sedih2 yaa... raya ni tak balik ktn ke?? saya balik jengka... haziq dah meronta2 nak balik rumah... hehehe... :P

ps; taufiq saya kena chicken pox.. sedih sgt... sebab planning nak ke ktn tgk movies dgn bdk2 ni... tapi dia dah kena tu, terpaksala cancel..

lupa lak nak cakap... adam nampak mcm bdk besar je...

Nurul a.k.a Riko said...

Nur..
suka baca entry nko kali nie...lawak giller..nko leh jadik Nabil ler lepas nie...ya ampun jgn marah tawww.

suka..suka tgk gambo Adam..especially tang rambut..so perang..mcm rambut abang dia..so kiutlah yr boys.

Nur a.k.a admansyah said...

Thanksss korang...

Cayang muahhh...muahh..

Sesekali wat `filem pendek' ok gak kan?

Salam Aidil Adha!!!

BurungBelatuk said...

Bila nak release filem pendek?xsabo nak nengok...sure bagi 3a's hero n heroin kan...

izman said...

ha.3x, seronok tgk gaya anak2 ko.

BurungBelatuk said...

update la...hu2

farah amoi said...

kak,

ni link baru :

f-ara-h.blogspot.com

Cik Puan Mimi said...

kelakar la tengok pic, tangan bau kari tu.. kelakar giler..

comel jer w/station awak... nak2 pulak ada budak tecik yang comel duduk kat kerusi beso tu, lagi ler comel tempat tu. heheheh

suka tengok adam dah jalan, dah nampak big boy dah dia..

sue.anne.na said...

hahahaha.. so funny & your kids are soooooo adorable...

adam pun ada jam tu. kalo tanya kul baper "pukul pat lima nam". pagi petang siang malam pun "pukul pat lima nam". hahahah