Tuesday, 20 September 2011

The Biggest mistake...

.........errrrr..... korang penah tak? gue mmg nyesal tak sudah nie! Memula ingat ingat nk post kt FB but... mau kena kutuk dek adik badik & sedara mara plak! adoiiii... So, kite citer kt sini je-lahhh! depa 'jarang' baca...

My mistake is.... `Tak ingat Besday my mum!' Uwaaaarrrghhhh.... ntah naper jadi mcm gitu. Dah lar tak set alarm, adik badik pun tak sorang `remind' kan I... sedey turrr! Mmg takleh salahkan depa... sendiri mau ingat ler bebbbb! Normally, kami akan cal sesama sendiri lepas wish personally kt my mummy... dan aku nie even bkn yg d 1st wish tapi aku bangga bila mummy reply.... "thank you!" kalo lebih lagi... " I love you too" (bila gue ckp yg gue sayang kt dia!) kdg2..."takyah beli apa2... (bila i tanye mummy nk aper?) aduhhh... sedih bangettt nie!

Yg buat gue tmbh sedih is... hampir sumer bday rakan2, ipar & yg plg special... my hubby dlm bln Sept... sumer aku dpt wish on d spot! Ya Allah.... kenapa-lah `gelap' hati-ku ini. Apa yg gue bz sgt pd hari tu ekkk?

teringat gue kt wording satu lagu lama.... "Andai dapat... ku undurkan putaran dunia"

Tolonglahhhh.... reverse balik 2 days ago!!!! Uwaaaarrghhhh....

4 comments:

Mamaleesya said...

mama pun penah juga, tapi petang dah tingat dah. Tapi mak mama pulak yang lupa haritu besday dia hehe. Biasanya mama dah wish in advance

arLene said...

my mom punya bday 1 sept harituh pun alin lupa wish...tgh bz beraya. punyalaa cuak coz my mom memang jenis yang nakkan attention.oopppsss...tapi lepas tuh pegi rumah dia, dia cam biasa jer. dun worry, oklaa tu kot.

Cho Zila said...

aku tak nah wishpun.. kuang.. kuang.. sebab memang tak nah buatpun dari kecik. takper ok punya...

Nur a.k.a admansyah said...

Mamaleesya, tu larr! lenkali nk wish in advance-lah..Gud ide!

Alin, maybe sbb kite bz & otak pun dh nk berkarat kottt! I pun dh wish pg td tp... sesalan tu tetap ada!!!!

Zila, ko ROCK ler beb! kalo dh biase cam tu takper... nie aku sorang jer x wish! mesti ler mak aku perasan!!! adoiii