Sunday, 12 July 2009

Why I couldn't update lately...?

This is the reason!


Everytime gue on my laptop, dak rambut perang yg 2 orang ni-lah dulu booked `1st class' ticket! But... depa tgk aper ekk? Jom sekodeng...

Ultraman Mania! FIRE...!!! Bukan takat CD or game PS2... kat YouTube pun dieorang BELASAH! Berejam lak tur... Grr...grrr...

Pause kejap coz ibu nak amik pic! Smileee....
****************************************************
Dah alangX2 citer pasai dak nakai 2 org tadi, meh kite citer pasai kakak die lak! Yg nie Result sek Agama lak!


Kelas 2 Taqwa sesi petang. Thn ni adalah thn pertama utk Aisyah coz thn lepas gue tak hantar! sajer nk bagi die rest.


Overall memuaskan dan ada improvement from last exam. Ms bln Mac hr tur... die dapat No. 10 heh..heh... (sbb byk sgt tgk BEN-10 kot!). Kali nie Alhamdulillah.... No. 3 dr 49 org dlm kelas! ramai tur... Subjek Sirah masih lemah & kena perbaiki lagi. KHAT tur... daku maafkan coz tulisan ibu lagi teruk sayang oiii....


Kata-kata perangsang dr ustazah kelas Aisyah.
Thanks utk semua geng cyber yg memberi kata semangat dan tahniah utk my girl ni bg Exam PKSR hr tur! Terus-terang gue cakap, yg bukan Niat-ku utk menunjuk jauh sekali membangga diri... Hanya sekadar luahan rasa seorang ibu & perasaan ingin berkongsi kesedihan serta kegembiraan bersama kengkawan semua.
Kini baru ku tahu... bagaimana perasaan my mum terhadap-ku tiap kali aku hulur kertas peksa dua puluh tahun (plus...) dedolu! Utk geng sumer... gue dah tak marah sgt kat my doter... cuma geram jer! eke..keh..keh... Sesekali kena-lah tunjuk yg kita nie TEGAS & GARANG kan...?




8 comments:

farah : m0mma HD said...

hehhehe..kak
thats y saya x penah ajar anak-anak dok depan lappy
nanti berebut

cukup ler spanjang ari dok layan cartoon..
buat masa skang..bg saya...anak anak saya, x yah ler dok depan sreen PC lagi...
kalau for study ...xpe...

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

hoho..itu 2 org bdk conquer pc ya..... selamat laa awak cam ni.... saya kat umah ni jrg sgtla diorang ngadap pc...diorang lebih tertarik dgn PS2...saya pun dah jarang on pc..selali wifi je dlm umah... hehehe...sebelum tido pun sempat wifi jap... hubby jeling2 je... :D

nur...detailnya kelas agama aisyah yaa... Haziq tak pi sekolah agama...cuma masuk KAFA.. kalau kat sini ada, saya pun nak anta..sebab saya takde masa betul nak ajar dia details ni... hmmm....

Nurul a.k.a Riko said...

kalo nko b'rebut dgn yr boys ...cam aku nie ngan En. Somi tawww. Dah lah tu, asyik dok practise chess ajer..cam manerlah Pn. Isteri nie nak update blog dia kan...ciyan aku kan.

secangkir madu merah said...

tahniah buat anakmu yg lulus dgn cemerlang kat sekolah ugama, alhamdulillah...

Helmiyani said...

hohoho... advanced nya depa.. acik nunu dulu tgk ultraman tunggu mak on tv taw sebab nak switch on tv pun tak reti.hahhaha

canggih betul zaman cyber ni.. haaa.. jangan pandai buat online shopping plak tau..ekekeke.. kang terkejut kak nur dapat bil..:P

izman said...

tahniah utk anak ko yg report card dia semua angka besar2, cemerlang gitu. moga terus cemerlang.

ladylike80 said...

salam kak.. lamanya tak tgk 3A ni.. dah besar dorang ek...
akak, fiza dah kureng aktif sket kat fp.. skang addicted kat fb...
akak ada fb tak?

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛