Thursday, 28 August 2008

continue...

7 mos... Gambar nie penah kuar kat Pa&Ma utk dedication HariJadi thn lepas.
Merajuk... yg nie kat Kuantan (my parents house) age 1 year plus.
Baru pindah ke UK Perdana... age 1 and half year. Yg ni pun penah kuar kat Pa&Ma ruangan apa ntah... gue tak ingat daaa!
Gambar yg plg bertuah... sebertuah nama-nya, dpt Grand Prize utk `Prince of Carrefour' year 2006. Comey tak saya?
Terkini.... gaya `nakal' Muhammad Aiman Najmi. Nak tau maksud di sebalik nama dak nie & citer pglm bersalin-kan die, meh kita ke FP saya, JOM....

2 comments:

Nazathul Hamimi said...

gambar yng baru pindah UK Perdana tu kan.. memang nampak sangat rambut aiman yang blond tu ok??

comel aiman masa kecil2.. patut la asyik masuk majalah jer.. staff pa & ma tu geram tengok aiman yang comel lote tu...

tapi memang muka aiman sebijik cam adam.. mimi ingat gambar2 tu adam tau...

huhu bestnya dapat grand price.. hadiah apa tu nur??

Nur a.k.a admansyah said...

sebijik kan? cuma Aiman lbh putih... Adam tur sweet even `agak gelap' he..he..

kenangan lama dah... dpt Pampers all-night FREE utk sethn (kalau pakai mlm aje-lah, lbh krg 10 packs), voucher gambo 8R, Hamper.. byk gak-lah. Rezeki die Mimi.. mmg bdk `Bertuah' sorang nie.