Monday, 2 March 2009

Rezeki lagi...

Wahhh... mesti gengx2 Blog-ku tak fikir lain, kan? ingat baby baru ler tur.... he..he.. absolutely WRONG my dear frens! meh kita scroll down...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
(I pun nak buat mcm Aimi, Mimi Jue & Yong.... ahaks!)




Ini-lah `buah hati' baru-ku! Samsung L700... FREE taw!

Meh dgr citer... mcm mana gue dpt ini brg FREE oooo... Announcement, bermula saat ini daku bukan lagi warga MAXIS tetapi... CELCOM! Gue tak tukar itu no hp maaa... Itu CELCOM sudah promote sama gue.. itu Plan CE50! So, kalo dulu bil gue + hubby cecah RM100, laa nie bulih kureng sikit Min Rm55 (kalo aku x call org lain, call + sms hubby jer!) Ok tak?

Yg penting... itu brg sudah jadi milik gue! yg lama? sudah jadi milik anak dara-ku... syok betul die... hariX2 amik pic Adam! ekekehh...

7 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

cun kak
nak2 benda free kan
ooo...akak pakai celcom erk
ok ler tu....lagipun kalu dah kawen nie.....sapa lagi yg kita nak call selain kengkawan kan....sure ler hubby lagi byk kita call........

Jue said...

nur...bebetol save ker tukar line celcom ni??? ari tu ada gak plan nak tukar, tp tu la....sampei skrg ni dok setia ngan maxis gaksss....case maleh nak cari kaunter celcom daaaa

re : seblom ni mana ada guna lense nur, cik abe yg sibuk dok soh pakei...apa lg, pakei laaa. skrg ni masih rase mata cam rabun jer tau.....sbb tak besa lg kan, hihi

Cik Puan Mimi said...

oo, jadi no. phone awak still the same la yek.. cuma tukar hok depan tu la.. ok nanti saya edit no. awak kat hp saya ok..

ok la benda free sapa tak mau yek tak?? kalau saya pun, mesti nak jugak..

anak dara awak dah dapat hp?? bertuah betul budak2 zaman sekarang ni kan.

aimi @ kamalina said...

amboi nur....tukar ke celcom dah ker??? no still yg sama kan?? cayalah!!! dpt hp baru lagi tu..syokla aisyah awak.... dah dpt hp yg lama...dia tak sibuk nak sms kwn2 dia ker?? cam haziq sebok kenen2 nak hp...nak ada no sendiri.. kitorang je yg tak nak bg... sebab yg saya punya pun dia dah "godam"..sms sepupu & makcik2 dia.. bukan main galak lagi tau///

ibu 2AZ said...

wah nipis tuh..cun aar..ok ape kan leh gak jimat...

izman said...

free kena subscribe..... kalau betul2 free ada tak??

ok lah tu bagi yg lama kat anak, tak membaca.

~~ciklinn~~ said...

ok kak...benda free rembat jerk.. hehehehheheh

betull ckp zana tu,..sapa lagi kita nak call kalu bukan laki sendirik..hahahah