Saturday, 2 May 2009

Aku demam...

Kengkawan.... aku tengah demam nie! sian aku kan? sob... sooooorrrbbb.... (siap berhingus lak tur!). So, cuti 1st May kali nie aku berbungkus ajer.... tak larat sehh..

Gue sepatutnya balik Kuantan. Ye-lah... takkan cuti hari straight dok umah jer kan? Lagipun aku balik bukan sekadar bercuti, tapi kena bawak mai my mum coz adik gue dah nak meletop! Tugas penting tur... tetiba jer my mum yg tukar plan, die laks nak dtg KL dgn kereta baru! Ewaaahh.... ayah aku baghu beli PERSONA! Yg kelakar-nya, pagi td aku jumpe my mum... terkezut gue tgk seat berbungkus dgn plastik lagi! "issshhh... tak panas ker dok dlm kete 3 jam dr Kuantan daddy...?" depa SMILE jer....

Continue pasal gue lagi... Balik keje on Thu tur, dah terketarX2 seluruh badan! mmg aku jarang demam tapi kalo kena sekali... mmg cenggini ler gaye-nya! terus FLAT... sib baik ada Mr Hubby yg amat-lah SPORTING-nye! die-lah yg uruskan sumer...masak, mandikan 3A & tidurkan depa! ish..ish... bertuah punye badan gue! ops... Tengkiu yea Sayang! Luv u....

Around tgh hari on Sat, baru pi jumpe my mum kat umah my sis kat Tmn Melawati. Tu pun... masih `peningX2' lalat lagik! Ooo... adik gue tur dijangka meletop pd 16th May tapi Doc kata dah anytime... anak ke-2-lah katakan! Frens... doakan gue cepat sembuh yea? tak larat mkn panadol-lah.... BUT, jgn ingat yg bukanX2 yea...? ini amaran taw! sebab... mmg takde apa-apa pun, demam biasa jer!

***Utk Aimi, nanti sy jawab TAG tur... Don Wori. Cuma, bab scan nie yg `liat' sket... almaklum-lah... zaman kita dulu takde digital! mua..kha...kha...

10 comments:

farah amoi said...

alahai akak
sama cam saya
susah demam
tp skali kea...huhh....tumbang!


heeee..ur parent sama ngan mine jugak
dah berusia pon suka travel
masih kuat drive jejauh !


get well soon yea..

farah amoi said...
This comment has been removed by the author.
♥ aimi @ kamalina ♥ said...

alahai..demam teruk ke nur...get well soon to you.... wahhh..parents beli kete baru tu...ni kira test power la dari ktn ke kl kan??? hehehe....

ps: pasal tag tu.. dah sihat nanti buatla yek...nak gak tgk gambar kawin awak masa lalu... :D

Jue said...

nur...demam ker???skrg ni dah baik blom??? waaa....biz croc tu, menarikss gak nmpk nur, tp mahal laaa...tgk la kot ada rezeki tepijak ker, leh la order croc awk tu yer....hehehe

re : ye la nur, umah bg wajah baru supaya timbul mod baru...jgn malazzz ngattt updt, huhuhu

.:nhalilah:. said...

alahai.. kak nur.. siannyer demam.. cepat sembuh ye..

Nurul a.k.a Riko said...

Laling,
Speedy recovery!

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

alahai..syiannyer dia demam, jgn luper makan ubat eh? ooo..itu kaki croc ur kedai ke Nur? baguh2....sambil2 kan?

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

get well soon yer nur. cian awak. mujur hubby ringan tulang nak tulung wat kerja rumah

mama tisya said...

mmg musim demam skarang ni..amy pn br baik dr demam

amy dh ada blog skarng..sennag2 jenguk la ye

izman said...

dah sihatke skarang??

apa2pun "selamat hari ibu'.