Monday, 27 April 2009

ATTENTION PLEASE....

HOT NEWS FROM 3A...

ANNOUNCEMENT!!! KAMI PUN ADA KEDAI BARU BUKAK... SILA-LAH KLIK KAT ATAS YEA? HAA... KAT PIC CROCS SHOE TUR... BUAT MASA NIE, KAMI TRY PRODUCT NIE DULU... DAH ABIH MUSIM NANTI, KAMI TUKAR LAIN PLAK! SAJER CUBAX2 BISNESS.... SINGGAH YEA!

Sambil-sambil tu... meh kita jwb Tag nie :

TAG dr Halilah - mum to Zahirul & Hakimi

1. Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang. jgn tipu2 ek..
errr... akak betulX2 tak reti nak print screen. Dah cuba byk kali... sapai fed-up! LastX2.. akak ambik short-cut! Sorry yea... tapi mmg tak tipu taw! Mmg pic 3A yg nie...



2. Bagitau kenapa anda suka wallpaper anda..
Tak ler suke sgt pic nie... coz I selalu change Wallpaper nie. Now, turn pic nie... but akak tabik spring kat 3A nie satu mende... Depa mmg sporting bergambar... mcm MESRA walhal behind the scene... mcm `TOM & JERRY'. He..he..

Nak tag saper? ok... saper yg baca N3 nie... & yg tak buat lagi this Tag nie... sudi-sudi-lah....

5 comments:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

saya pun hari tu tak pandai nak print screen ni..bila dah tau tu, senang bangat rupanya... cam ni nur..awak tekan button "print sreen" kat keyboard awak.. pastu awak buka la Paint @ Photoshop, awak tekan "paste"..nanti akak kluarla screen PC awak tu...pastu savelaaa... hehehehe... senang kan?? cubalah, mesti berjaya punya..

wah..semalam saya dah visit kedai baru awak... tapi tak sempat nak tinggal komen..CAYALAH nur!!! semoga awak terus sukses... tapi tula..saya ni blm lagi terjerumus dlm jenama crocs ni..maklumla.. poket tak berapa nak tebal, lagipun anak ramai..kalau beli sorang, harus kena beli pada semua... tapi since awak dah jual ni, InsyaAllah..kalau berkesempatan, saya beli dgn awak je nanti..don't wori k... hehehe...

.:nhalilah:. said...

tahniah dah bukak biznes.. aii.. skrg ni ramai pakai crocs.. nanti kalo nak beli.. saya beli ngan akak ye..

baru nak bgtau camne nak printscreen.. kak aimi dah ajar.. ok la tu..

~~ciklinn~~ said...

ha baru nak bgtau cara2 print skrin.... cara2nya seperti yg akak aimi tulis tu...

kak saya dah kekedai... semoga terus sukses yer

Nur a.k.a admansyah said...

Thanks aimi.. Thanks Halilah... Thanks Cik Linn! U all mmg sporting gilerrr....

Ekcelli, mmg dah tekan Prt Sc tur... cuma tak tau nak taruk tang mana! heh..heh..

Tengkiu gak sbb bg semangat kat biz sy tur! kataX2 perangsang pun dah cukup...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

good luck nur.. kalau ada yang berkenan saya akan beli ok. so far saya memang selalu beli kat butik jer.. sebab kalau saiz untuk saya ni memang berbeza.. tak pernah sama size.. tu yagn saya selesa ke kedai jer.. kalau beli online, tapi plak tak muat ker longgar ker.. nak tukar payah..

tapi untuk anak2 saya memang dah tau saiz mereka.. masing2 pun ada 4 pasang sorang. hehehe giler crocs!

tapi emily dah ada yang dora, stripe dia warna pepel