Monday, 24 August 2009

Jom... Shopping Raya!

Kisah nie sbnrnya back-dated... seminggu blm pose! errr... shopping kat SOGO. Mmg every year, kalo nk raye gue kalu tak singgah SOGO tak sah! SALE raye depa mmg gilaX2 you... & byk choice. Cuma mslh-nyeee malazzz sgt nk ke sana. Tapi demi baju raye 3A, ibu & ayah pegi-lah jugak! Meh kite tgk hasil rembatan ibu selama 3 jam di sana...

Baju raye Aisyah. Ni aje coz permintaan special die nak baju kebaya & jubah! adooii... anak dara-ku nan sore nih!

Aiman suke sgt ngan kemeja tur... ntah naper padahal every year pun mmg ada satu kemeja utk raye! Cume thn ni special utk die coz POLO. Isshh... jgn tanye gue brp rege-nya! Yg 2 lagi tur KIKO ajer.

Adam plak gue mmg carik seiras ngan abgnya. Long pant & T-shirt tu same brand cuma kemeja tu Cap Disney apa ntah.
Thn ni Baju Melayu dak bedua ni jimat coz pakai yg thn lepas! he..he... Aiman punye mmg tak pakai lagi sepasang coz mmg beso saiz-nya & Adam pakai yg abgnya! Alahh... bdk kecik pakai bj melayu kejap jer ye dak??? Kesimpulan-nya thn ni pakaian TAK SEDONDON lerrr...


Ibu & ayah tak nak beriya carik baju raye cuma.... tersangkut kat Perfume Raye laks! heh..heh... Yg tgh tu gue punye... Cik Abe belanja! Tengkiu yang... but sempena apa ekkk?


Fuhhh... yg nie Co-incident u! Ingat nk beli wallet but tersangkut plak dgn yg nie! takpe-lah yea... since skang org pakai beg besoX2... gue pun teringin satu! Lagi pong dh lama gue tak beli hand-bag baghu! OK tak frens...?


Akhir-nyeee.... jadi member jugak gue (coz byk fulus abih so rugi-lah tk collect points kan?) So nanti bln Sept ada member-card sale... amacam? Ada berani...???






5 comments:

yong ibu chem said...

ohh bila lah nak gi nyopping baju raya cik chem sorang ni...huhuhuhuhu

kak, shopping baju budak2 kat SoGO tu mmg menggilakan kak... :)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

nur, katanya 4 sept (kalau tak silap) ada members sogo sale.. lagi giler2 katanya..

wah awak dah abis borong baju anak2 yer.. bagus la, sebab nanti kalau lambat2 nanti lagi sesak.. orang ramai kan membeli belah saat akhir..

dengar kata kat blog member, kiko pun sale giler2 kat sogo tau.. clearace stok la katanya.. boleh rambang matakan

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

nur...saya pun baru pi sogo last week..baru gak buat S card tu...samalah kita..hehehe... siap redeem gift utk BD lagi..pastu kwn hubby lak ada bg voucher...time tu gak dpt RM50 voucher..terus hubby guna beli t-shirt dia....awal bln ni member's day sale kan?? teringin tul nak pegi tapi mesti ramai org kan...

saya pun mcm awak gak..beli baju utk my boys warna sama, tapi design lain2.... eh nur..kita mcm berjanji la..saya pun dpt handbag cik abe belanja... :D

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

amboi kak nur
belum posa dah shopping ray yerk...
zana gamaknyer 2 minggu nak raya baru kedek2 terjah shopping complex...he he he

ceh.......sempat lg shopping perfume raya yerk.....xpe, yg penting pepagi raya nak bersalaman tu semerbak baunyer...

btw
selamat berpuasa kak nur

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛