Thursday, 27 August 2009

HAppY BirTHdaY tO AimAn nAjmI

hmmm.... dah 5 tahun rupe-nyee bujang sulung-ku ini! ni pic latest die ms acara sukan tahunan Tadika Amal early Ogos hr tur! (errr... gue tak buat N3 tu disebabkan masalah technical... harap faham!) Utk Aiman yang comel.... Happy 5th Birthday Sayang!

Full name : Muhammad Aiman Najmi

Birth Place : Naluri Medical Centre, Wangsa Maju

Time Born: 8.30 am on 28 Aug 2004

Weight Born: 3.10Kg

Latest achievement : Alhamdulillah... dah boleh membaca 2, 3, 4 suku kata cuma kalo nga, nya tu susah sket! heh..heh.. Now ibu dah start beli komik & majalah utk Aiman utk lancar-kan lagi pembacaan in BM. English...belum pass lagi & hand-writing masih di tahap yang membimbang-kan! ops...

Yang tak best-nyer biler dah pandai ni, sesuka hati jer conquer Remote TV and choose channel ikut sedap ati die coz dah pandai baca info Astro tur! isshhh.... geram tol ibu!

Lagi satu... diaper malam tak pass full-mark lagi coz every week mesti ada sekali terlepas! but lately ni ibu bgn sahur... mesti kejut die utk wee-wee. So this week Succses! heh..heh..



7 comments:

akim85 said...

Happy birthday to Aiman. Cute cam Kak Norla dia.

Nurul a.k.a Riko said...

hepi besday Aiman! Ibu kasik present aper? Semalam gi klcc..besh tak? (alamak..mcmlah Aiman baca blog ibu dia nie yer..)

Laling..bagusnyer Aiman dh pandai baca. Well done Aiman!

izman said...

happy birthday to aiman.

moga sihat dan cemerlang mcm kakak dia juga.

mama tisya said...

happy belated busday aiman...smoga jd ank yg soleh

sama busday ngan adik lelaki amy

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy Birthday aiman.. semoga jadi anak yang pandai dan soleh..

apa ibu dan ayah bagi present kat aiman?

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

sori nur..lambat wish.... happy belated birthday aiman..... sebaya dgn rafiq ni....hehehehe...eh...dia dah blh membaca ke?? rafiq lum lagi laa...setakat suku kata yg simple2 tu blh laaa tpai tupun selalu gak lupa.... tapi rafiq mmg suka sgt dgn maths...kalau buku maths tu laju je dia buat latihan...tapi kalau jawi, sampai nangis2 tak nak buat...sabar jela anak bujang saya yg sorang tu...

nur, rafiq saya dah pass gak tido mlm.... saya rasa adala dlm sebulan.... yg penting, dia dah tak minum susu dlm botol... berjaya gak saya pisahkan...hehehe..

Jess said...

Happy birthday to you.

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/