Friday, 22 October 2010

I suka tengok...

Cinta Kirana!!!!

Tapi, kowang maybe suke yg nie kan? alaa... citer tgh femes dr lakonan pelakon femes nie... hahaha! sbb time depa sekali, kol 6.30pm. But... aku tgk mlm (repeat version) coz sahX2 aku X blk agi ms ptg tu!

Sbb aper gue suke tgk CINTA KIRANA? err.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
.... sbb Nia Ramadhani. Die kiut sgt!!! tapi kan kowang... dedolu ms die berlakon citer bwg putih bwg merah (version sinetron-lah!) gue tak brp gemor sgt! watak jahat katakan....


pehtu laks... tang hero pun bulih tahan.... amacam? ada gegar tak??? ishh..ishh... mcm ex-ex dedolu! opsie...

Tapi yg sedih-nya.... lately nie ade gangguan-lah! sedih sungguh gue.... dah ler slot marathon (hari sabtu ptg) kekdg ader, minggu lepaih takde.... (mcm miskut lak!). Apa gangguan tu ekk??? zooooomiiiingggg..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Yg belah kanan tu abang aka Aiman and belah lg satu tu... adik die... Adam. Grrr....

time gaduh... cenggini-lah...

time baiiiikkk sgttttt.......
Sekian.

6 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

nko suka tgk citer indon yer...mcm mr fund manager kat opis aku gak. Dia suka tgk citer Cinta Kirana nie...siap record lagik yewww.

Aku pernah gak tgk citer nie kejap, tp mmg tak leh follow cz Cha bising ckp "ibu nie suka tgk citer Indon mcm Opahlah"..peh tu terus dia amik remoote alih citer tartooon. Sabo ajerlah.

Heroin dia mmg cun kan...muda lagik dah kawin.

Nko suder citer Indon...aku pulak suka tgk citer Korea....addicted betul kat channel 391 & 393.

Kalo ada gangguan fm yr boys...apa kata tgk yg online punya. Sure ada kan.

Nur a.k.a admansyah said...

masa yg enggak ada! selalu tak sempat nk bukak pc kt umah... huhuhu

.:nhalilah:. said...

errmm.. saya ni kak.. lama sgt tak tgk sinetron.. drama.. apalagik yg jenis bersiri ni.. sbb si abang asik nak tgk 613.. kesian kannn???

Nur a.k.a admansyah said...

pulak dah! takper... channel tu `membina minda' yea dak? dak 2 org nie pulun 611, 615 (upin&Ipin) 616 (T&J ler..)

Dah nasib ibu...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alya pn suke tom n jerry..
kalo blk umah tokcik sokmo takmo blk umah tokma psl umah tokma adop astro..
hihihhi, sabo ajela.. =)
cite indon ari² ade, kdg² naik bohsan gak.. huhuhuhu

Aimi said...

saya tgk gak citer ni...tapi tak tgk dari awal.... cuma lately ni tak miss la sebab nak tgk camna kesudahan citer ni.... CHINTA??? tak kuasa nak thk sebab saya cukup TAK SUKA dgn FS tu.... sebab dia heroin citer tu yg buatkan saya terus tak nak tgk... jahat kan???

nur, saya dah lock channel 611...so, kat rumah tu dah tak heran nak tgk kartun... skarang ni dah beralih arah tgk ch 550 & 552..lebih informatif....