Monday, 18 October 2010

Tak sihat...

huhuhu... aku nie selalu kena selsema! baik sket... dtg lagi. Kali nie, batuk sekali. Sib baik tak demam. Doc siap bg vit C Appeton lagi... (rase cam bdk kecik plak! hehehe...). Last thu dah MC, then fri msk ofis tp mintak blk awai (takde ler awai mn punnn... kol 5 gaks!), weekend 2hr pun bertubiX2 mkn ubat selsema + batuk sapai batuk kering dah jadinya! aisey....

Today Mon (18/10/10) masuk keje dgn muka kelat (heh.. heh... istilah Cik Riko!). Market lom start lg.. (means b4 9) dah ter... terrr 2X! larrr... cirit pulak dah! Nak mintak MC (tkt record `buruk' coz lom appraisal lg..) then my team leader lak... nak kuar marketing. Partner lak cuti...
aisey.... So, wat teh pekat + kelat minum.... ok sket! NO MOOD-lahhhh...

Nak bgtau jugaks... hr nie my lovely doter, Aisyah Irdina sit for exam for PKSR 2. Exam nie akan menetukan keseluruhan penilaian sepanjang thn... means purata PKSR 1 akan dikira sekali and average-nya akan menetukan tempat keseluruhan utk std 3. Pehtu... penentuan utk class next year jua! So... Gud luck & all d best dear!

3 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Nko tak sihat ker...ala siyan betul kat bff aku sorang nie. Mmg musim kut...cz last week aku pun tak sihat gak. Hari nie...ada sikit batuk2 kecik ajer. Tu pun...rasa cam gatal ajer anak tekak nie.

Good luck to Aisyah gak...doakan Sofea pun samer yer. Moga anak2 kita nie mendapat peratus keseluruhan yg bagus..kan..kan..no. dlm class bukan ukuran...cuma aku nk lihat percentage Sofea utk final exam nie. Hopefully dia akan maintain keputusan mcm tahun2 yg sebelumnyer. Amin.

Speedy recovery yer laling.

Ciklinn said...

alahi.... semoga cepat sembuh sis...

Helmiyani said...

alalala.. siyanneyr tak sihat. tapi kalau nak amik mc memang serba salah,kan sebab nak jaga rekod keje gak.. tapi kalau dah betul tak sihat camne nak buat keje.. take care yer laling :) semoga cepat sembuh...

yang membership free tu under my team jek.. kalau tak, memang rm60. tapi beli yg modular mates rm180 tu baru dapat free membership. maksudnya u dah jimat rege tupperware (sb i kan bagi diskaun gler2) plus jimat takyah bayar duit membership tu. kalau beli bawah rm100, pos rm7. kalau lebih rm100, free delivery :) yg tu sementara stok masih ada je..