Saturday, 30 October 2010

Konvokesyen UKM

Maaf... N3 yg ketinggalan. Br copy pics dr pendrive lain ke my folder kt ofis nie. So... ingin-ku abadikan kenangan di hari konvokesyen adik bongsu gue, Mohd Noorharif pada 10/08/2010 iaitu sehari sblm puasa. Of course kami tak pegi... sbb my mum ckp "sian kt budakX2... dah ler ponteng skolah, dok kt luar dewan pulak! kalo panas terik or hujan lebat camaner?" so, i cancelled jer-lah plan utk take-leave.


My dad & my mum with their youngest son.

Pose lagi... (jgn tanye i saper yg amik pics sbb i pun x tahu!)


My mum pegang ijazah Harif. Kalo tak silap i... course Bio-Medic. (ya ampuuuun kalo angah tersilap!)

Ciuman tahniah dr ibu utk anak bongsu kesayangan-nya!


Sehari lepas tu, kami berbuka puasa bersamaX2 di rumah adikku yg dok kt Tmn Melawati. Then ada acara bergambar dgn bj tidur. Yg grad tu pun ngan kain pelikat jer.... hehehe

with 3A... mmg takleh dok diam. Moga Aisyah, Aiman & Adam akan ikut jejak ibu, ayah teh, cik naa & ayah su... Insya Allah.

Me & Harif. Tahniah yea dik... Moga menjadi insan yg berjaya dalam hidup di dunia & akhirat! Kami sentiasa mendoakan kejayaan untuk-mu.

9 comments:

cekotet . said...

belajar tinggi-tinggi sampai cucur atap , bila besar nanti jangan lupa pandai baca kitab .

Ciklinn said...

nampak sangat mak dan ayah yg sgt happy melihat kejayaan anak dia... tahniah dari ciklinn

Nurul a.k.a Riko said...

Tahniah Harif! Besar dah dia....rasanyer cam baru ajer jumpa dia kat rumah Sue...time tu dia darjah 6 kan.

wahhhh..cepat tul masa berlalu.

.:nhalilah:. said...

tahniah..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

betul kan.. bila ada ahli keluarga kita yang amik ijazah ni, biarla dia tu penguat semangat anak2 kita... menngikut jejak langkah ni kan..

eh lambat jugak ek pulangkan jubah tu.. kalau mimi dulu, lepas jer abis majlis terus kena pulangkan

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah pak chu.. eh ye ke, memandai aje.. :P
UKM ek, my sista ade sorg tgh study sana, pesyear course kaji tumbuhan tak silap.. tgh struggle pekse ni..
neway, tahniah skali lagi..
ye, moga2 3A ikut jejak pak chu Harif ye.. =D

Nur a.k.a admansyah said...

cekotet:
Salam kenal. Canggih ler blog u... ahkak br lalu td. Thanks!

Ciklinn:
mmg hepi even yg dah last... makasih!

Nurul:
ko ingat lagik zaman dedolu tu? mmg beso & tinggi mcm abg die (sib baik x mcm aku... kemetot!)

nhalilah:
makasih... ikut jejak kakak die tur! hehehe

Mimi:
Insya Allah.. harap 3A dpt ikut jejak kami even better kalu bulih. Tak lama gaks... 3hr jer! depa pun tkt ilang... takut kite wat rete kottt!

Nur a.k.a admansyah said...

Leily:

ops! tertingai dear sis srg nie! soriii... bkn Pak Chu tapi `Ayah Su' (dh dekat dah tu!) hmm... mcmX2 course depa ni kan? adik u tu... leh apply tmpt pertanian mcm kakak die kottt!

D.I.L.L.A said...

dah lama x jenguk sini... byk miss story..
moga anak2 kita ikut ayah cucu n yg lain2.. hehehehe (ikut kata ziyad)