Tuesday, 5 January 2010

WelCoMe to 2010...

ehh... dah hampir seminggu daa... Sorry yea! tertinggal tren ler... (mcm tak biase!)

2010. Another year berganjak! Semakin berusia daku... (peduli-lahh) and semakin membesar 3A di depan mata-ku!

Thn nie Aisyah dah darjah 3 (kejap jer rase... ) Masih terbayang aku ketika die mulaX2 menyarung uniform 2 thn lalu... BerdebarX2 daku sbg parent pi sekolah! ewaahh... So, utk new parent yg anak depa msk darjah 1... Selamat menempuh alam baru yea! exp utk 2 anak buah-ku...(dah mcm tuju lagu daaa....) Fazreen Zidane di Kuantan & Adleyna Maisarah di Rawang... Selamat memasuki alam persekolahan!!!

Aiman laks daku masukkan ke Pra sekolah di SKWJ sama ngan kakak-nya which is sekolah yg akan die msk utk darjah satu thn depan ler! Gue dah register thn lepas lagi... Seronok sungguh die smlm. Even daku tak teman die but my hubby ada `report' kat gue... Makan free n tak yah bwk bekal apepe coz sponsored by gomen. Kami cuma byr RM141 utk setahun... Best!!! uniform lom siap so kena pakai T-shirt putih n track gelap. Nanti-lah... ibu 3A taruk pic biler uniform baru ada yea!

January ini daku akan celebrate Anniversary ke-9... waahhh!! tak sangka yea... Ops! don wish dulu... not yet taw! So, to all frens out there... Happy New Year! Hope 2010 will bring joy n hapiness and full of keberkatan! Aminnn....

5 comments:

D.I.L.L.A said...

aikk laptop dah ok ke makngah.. mmm sibuk ngan uruskan abang n abgngah lupa pula yg dina pun masuk darjah 1..mcm mana le dier agaknyerrr..:)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

happy new year nur...

wah aisyah dah masuk darjah 3? cepatnya.. ooo aiman dah masuk pra sekolah yer.. farhan masih di q-dees lagi.. ni pun kami tak register mana2 sekolah lagi ni. heheh

akim85 said...

Selamat tahun baru gak utk akak. Rajin-rajinla update blog sempena thn br ni ek...huhuuhu

Nur a.k.a admansyah said...

timo kasih ler kengkawan...

Ok-lah, gue berazam utk aktis blog blk. errr... sbnr-nya x use laptop coz kt umah takde ms... cilop ms kt ofis jer nie!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛