Tuesday, 22 February 2011

Alahai Kak Limah...

hehehe... gue tgk muke Awie jer MESTI ingat kak Limah! hahahaha...


Best bangettttt tgk citer nie! tak boring langsung... Memula tur kami ingat nk subscribe ASTRO FIRST yg bulih tgk 48jam tu kan... sib baik x sempat coz kami dah beli CD yg ORI taw dgn rege.... RM10 aje! Wokey... tuan puan sila beli kat Carrefour W.Maju yg dekat KFC tu ye! Ulang... ORI... tak caye? tgk nie....

Kelakar abisssss! Scene yg aku suke biler bomoh Thailand tu (kunun jer... ala yg berlakon watak Farouk dlm `Gila-gila remaja' dedolu!) berubat cari kak Limah! adoiii... pecah perut!!!

Nx N3... nak upload pics gi Gambang hr tu! alahai..... dah basi u...

I M SORRY!

2 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Cher cherita..cher cherita! Mmg besh kan. I suka sgt cz citer nie mmg kelakar abis.

Paling kelakar biler time Johan raja lawak...dok sakit perut..lari lintang pukang biler Kak Limah ada sekali dlm toilet. Terbahak2 aku gelak...biler tgk tudung saji pun jadik nak covered apa yg patut...kelakar kan!

Kita bakar...kita bakar! Besh kan!

Nur a.k.a admansyah said...

hehehe.... mmg lawak abis! I tau that day u tgk wayang kan? mesti lagi REAL!