Monday, 14 February 2011

Korang ada anak laki tak?

err... jgn-lah terasa kalo kome takde boys yea! gue cuma nak berkongsi masalah nie... meh tgk nie...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
taraaaaaaaaaaaa............

Last friday ms nak masukkan baju sekolah dlm bakul.... OMG! mkn eskem after skul.... Grrr... tak pasal2 gue kena basuh tgn lagi... (normally tak ler every week, sesekali campak jer dlm washing machine tur! tapi.. kalo dah gini gaye... setahun pun tak bersih kalo Mr WM yg basuh!!!)

Yg nie kes lain plak! Utk pengetahuan kowang... student kat Taska dieorg nie ramai sgtttt so.. mostly every month mesti ada bday party... takpun party pack! cikgu2 taska depa pandai taw... all d party packs terus masuk dlm beg wat blk umah! alasan... meh aku show korang lagiiiii.....

tunggang terbalik jadi-nya cup cake dak Adam nie....

kes ni lagi terukkkkk.... (Aiman punye cc!) hahaha


Yg nie anak pompuan aku punye cc.... cantik kan?



Sbnr-nya geng... aku nie tgh `Monday blues' lagi, tu yg maleh nak story pnjg2 :)

3 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Aku angkat tangan....saya! saya! saya tak ada anak boboi lagik...sumer gegurls jer.

Ala Nur...boboi nie kan mcm hero...mmglah pesen cenggitu. Nanti biler dari hero tukar ke macho...sure nanti automatik derang pandai....cz ada awek Cun he..he..he..oppps.

Nur a.k.a admansyah said...

Riko:
aku taw... ko mesti ngaku dulu punyer!!!

letih taw.... nak `pejam mata' (ikut petua hang) pun tak leh! huhuhu

mlm td chk beg sekolah... mcm ader missing text book! OMG....

umi ameer said...

akak ado... ado 2 lagi tau... tapi dua2 pembersih sangat jugak.. hahaha... maknanya lebih pada tu lagi akak selalu layannn... eskrim la, sambal tumisla, sambal kuih udanglah.. dan segala yg berkaitan dengannya... heheheh..

lagi2 kalu kita tengah malassss.... alamatnya... kena sergah jugak anak2 akak tauuu...

http://see-if-i-really-care.blogspot.com/