Tuesday, 8 March 2011

Ribut semalam

Salam frens...
Semalam kt KL... ribut kuat kan? setengah area tu... tak dgr apa pun melainkan `tunder'! takuttt beb... bergegar gaks bangunan ofis dgr citer-nya... Gue kt luar ms tu area Bangsar. Ishhh.... mmg scary youuuu! berdentum...

Ni nak citer kejadian kt ofis Mr Hubby-ku! ntah.. dlm Kosmo takde, Bharian pun no one report but dlm keter pg td... gue ada dgr berita kata, "beberapa buah kereta musnah di Jln Tun Razak..."

Cuba ceghite..... (pronouns ala2 Usop & Abi dlm HKLBR) hehehe



Sian kt brader ni... yg mana satu ntah keter die?

Yg tepi tur... dahsyat!

Yg minor2 pun leh tahan gaks! Insurans cover ker???


lagi...
(psst: keter Matriks tu... bkn kami punye! alhamdulillah)



Yg nie plg teruk... maaf gue terpaksa `delete' plat keter nie sbb ramai sgt yg berkenaan :0
Mr hubby gue ckp... ada sorang mamat nie br amik keter EXORA 2hr lepas... abih remuk!!! takde rezeki...





8 comments:

makdara TERdiva said...

ptg semalam masa MDT baru sampai dari kg, alhamdulilah dah tak ujan..tp jalan basah..rupa2nya ade ribut sebelum tu..

nak buat camne..itu natural disaster..

Cho Zila said...

kat sini takler kuat ngat kkot....
tapi boleh tahanler...

Nur a.k.a admansyah said...

MDT.. depend on area gaks coz ofis sy ngan Mr hubby takleh jauh sgt... tapi kuasa Allah kan?

hmm.. mmg boleh tahan jugak kan? even tak disaster...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

alamak ngeri nyer nur. sian kat dorang yang kerete remuk.. tak leh byangkan orang yang baru amik keta ezora tu. sure nangis.. ialah bukan bleh cover insuran pun.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sana ribut ek kak nur??
adus, syg tu 2 hari br amek kete, rase insuran tak cover la bencana alam..
adussh, mintak2 dijauhkan..
esok, asben nk bw 'boipren' baru saya meeting @klcc.. mak ikut sekali, hrp die tak park kat pokok2.. heheh, syg sehhhh...

Nurul a.k.a Riko said...

Alhamdulillah...kereta nko x apa2 kan...tu lar..biler time hujan ribut mmg 'serem' kalo lalu kat tepi2 jalan raya yg manyak pokok nie...bahaya kan.

izman said...

kesiannya. syukurlah takde yg cedera.

Nur a.k.a admansyah said...

yelah Mimi..kena terima Qada & Qadar dr-Nya.

Boipren baru Leily? elemekkk... ada yg I miss d story kaa??? harusss bw awk lps nie!!!

Riko, kalu bulih elak, kita cuba-lah kan? musibah tur... bila2 bulih berlaku... tak semetinya ms ribut, kan?

Izman, ko tak tau... ms ribut tu ada yg sempat wat lari keter! sib baik x jadi apa2 kt depa!