Tuesday, 29 March 2011

Sarapan di mana?

Nie citer smlm... Tak penah2 gue bekfes omputih... (sesekali kt umah wat scramble tur laen-lahhh!) sadenli yesterday....
fuhhh... punye ler ramei org Q! sblm kol 8 pg nie....


Taraaa..... sbnr-nya gue nak upload pic voucher tu tp ntah ade mslh teknikel sket!(buta IT lagi kdg2 tur :() Just nak bgtaw... U need 2 spend min RM5 entitle 2 set breakfast for FREE... valid till 31st March kottt! Best tak? besok nak pi lagi...

8 comments:

makdara TERdiva said...

sanggup tu beratur..huk huk!

MDT wat scramble egg kat ghomah jer..

Mamaleesya said...

hi dear...cedapnye mekdi...i'm mamaleesya. i jumpe blog u ni sebab search tentang taska shaz. I nak antar situ tapi tak jumpe contact no owner taska. Blh i dapatkan dari u. Tenkiu

Mamaleesya said...

tenkiu mama 3A. Yes dear, i duduk wangsa maju. Dah lama search pasal nursery tu tapi tak jumpa no hp nya. Seb baek jumpe belog u. BTW keep in touch ye, i link kan blog u ^_^

Nur a.k.a admansyah said...

MDT:
br try.. biasenya lunch or take-away!

Mamaleesya:
smlm I try to link tp.. tenet lembap gilerrr! so sempat tinggal comment jer! will try again..
U R welcome..

Mamaleesya said...

hehe takpe, just nak tambah geng mama-mama. Nur, ok tak nursery tu?

.:nhalilah:. said...

wah.. hebat org mesia.. beratur makan mcd pagi2..

Nur a.k.a admansyah said...

Mamaleesya, ok.. akak dh jwb kt blog u.

Halilah, mmg mabeles! depa takleh dgr word... FREE! (padahal kena spend RM5 tur:~*)

日月神教-向左使 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買