Thursday, 7 April 2011

Annual Dinner...

Countdown dulu-lahhh....This coming Friday is OSK annual dinner (yg ke brp ekkk?)! Dah 2x berturut (thn nie & thn lepas ler..) wat kat KL Convention. B4 that (year 2008) kat Renaissance Hotel... best gak yg nie and 2007 punye... aku tgh sarat ngandungkan Adam so... tak pi. Ms tu wat kt Bukit Kiara kot!

Ekcelli... daku takde beriya beno nak pi that event. Takat nk mkn ala2 hotel... takde makne-nya! thn lepas punye food masih lekat lagi kt tekak aku nie! pehhh....Bkn aper frens....


1st reason - nyusahkan Mr hubby yg akan amik balik nanti around 11 pm sib baik 2 thn dah blk ngan member-ku Sasya (err.. Thanks to en. Khairul yea!)


2nd - samada tukar baju (kena carik pot- toilet ker, surau ke..) OR pakai terus dr pagi ler :(


3rd - entertainer X best! I mean... takde celebrity jemputan pun! alaa...tak dpt Anuar Zain or Dato' Siti (aww.. kealss gitu!)... bdk2 AF pun jadi-lah! :))


4th - Makanan tak best! ntah saper punye ide daa.... normally nasi goreng cina, Shark Finn Soup, Lamb Chop seketui, Seafood ada udang... ntahhh... tk brp gemor dek tekak kampung gue nie!


5th - Yg plg sedih-nyeee....tiap2 thn gi coz MAIN REASON was... LUCKY DRAW! but till now.... NO LUCK 4me huk huk...


Jadi, thn nie gue pegi dgn AZAM baru. Just wanna have FUN! Enjoy d Dinner with seeing other people enjoy it! (tgk depa mabuk tur... kire enjoy ker... cik kak???:0

6 comments:

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

ok lah tu ade annual dinner..kat tempat ai ni, dah dekat 11-12 thn takde dinner ni..tsk!

Nur a.k.a admansyah said...

ala awk.. dedolu co i pn camtur!lately nie mmg dh 3 thn berturut tp sblm tur...lbh 10thn-lah kekeringan Dinner kami nihhh...

Cho Zila said...

jumpa mu di sana... akupun tak beria mana maalumler aku tak gipun sebelum2ni sebab pertama gi masa tu dealer jer gikan pengalaman yang tak selesa terus tak nak gi.. sekarangni saja terbuka hati sebab nak jumpa kawan2jer.. lagipun branch aku semua gi...

Cho Zila said...

jumpa mu di sana... akupun tak beria mana maalumler aku tak gipun sebelum2ni sebab pertama gi masa tu dealer jer gikan pengalaman yang tak selesa terus tak nak gi.. sekarangni saja terbuka hati sebab nak jumpa kawan2jer.. lagipun branch aku semua gi...

Nur a.k.a admansyah said...

waduh.. waduh.. sampei 2X ko komen yea? tau ler dh lame tak update!:-)

Jumpe di SANA.. SANA.. & jgn lupa bwk camera! Yg ptg... upload kt Blog yea! yu huuuu

Nurul a.k.a Riko said...

Laling...pray hard moga u dpt lucky draw masa annual dinner.

Jgn lupa tempek gambo yer..nk tgk!