Tuesday, 25 September 2012

Astro oh Astro!

Sorry frens.... very2 bz these 2-3 days becoz of THIS!

Korang penah tgk form ni tak b4? hihihi... Ni lah `Pink Form' utk ASTRO staffs. Pink Form ni biasenya di issue oleh company yg nak listing utk STAFF SHJ. Yg korang biase tgk `White Form' tu ialah IPO means utk public yg mn nak try apply share yg nak listing tu.

Sbnrnya SHARE ASTRO ni dh penah listing dedolu tp last 2 years dieorg `Privatise'. So, planning 19th Oct ni nk listing balik. B4 that, must go for IPO process including distribute the `PINK, GREEN & BLUE FORMS'. HaHaHa.... Astro ni mmg pelik sbb mcm2 kaler ader! Kiteorg pun 1st time dgr `Green Form' tur!

Ok-lah... nak sambung keje ni. Kalo ade rezeki, besok DJ Najman dr radio Suria (ke Sinar ekk?) nk dtg bukak acc. Ntah ler... td kata "Takde 100% financing ker? aisehh...." hmmmm. C U tomm...

3 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Aku doakan semoga sales nko kencang bulan nie babe!

Moga ramai astro staff yg akak bukak a/c dgn nko..Amin.

Cho Zila said...

banyakker yang pink form mai opis ko.. kitaorang takder ler.. yang greentu adalah jugak...

Nur a.k.a admansyah said...

InsyaAllah Nurul... Aminnnn

Zila, yg tu from existing client yg buat ESOS dulu. Most of them gi CIMB & MBB sbb better rate lorrr