Wednesday, 26 September 2012

Kawan baru FB

Sbnrnyeeee.... I tgh tension ni. Boss kecik suh kami `review BSC from Jan till June 2012. Aduhaiiii.... bukan utk aku sorang! utk team plak turrr.... Grrrr!!! lupekn kejap. Layan citer yg I dh draf smlm.
Citernyer mcm ni. Dlm byk2 grup FB yg I join, ni ler kwn FB yg plg ngam. Memang I tak penah kenal dgn die ni sblm ni... Dia ni I kenal thru grup SSN means ms I tingkatan 1-2 jer. Grup ni rapat sbb kami dok asrama AYTB (Asrama Yayasan Trg Besut) sblm I pindah ms ting 2 ke AYTK (Kemaman plak!).

Nak dijadikan citer, kwn baru I ni nama ROSMAWATI.... I panggil medem (sbb die selalu bhskn nama die camtur kt FB). dia ni bkn dr AYTB pun, die join grup SSN sbb die masuk SSN ms ting 4, sedangkan I dh kuar ms ting 2 lagi.. Uol faham tak? hihihi.... Maknanyeee.... kami mmg tak penah satu sekolah mahupun se-asrama! Haaa... gitu pun boleh NGAM! HaHaHa... Bab2 mengenakan set2 JANTAN SSN memang kepakaran kami. Muahaaahaaa.... (ngalahkn dak belasan thn perangai mak bdk sorang nihhh! adehhhh)

Ni lerrr... Rosmawati a.k.a Medem Semma. Cute kn die? Lupelah nk amik pic anak die yg br 3 bln named Rayyan.
Tinggi sikit dr I. Die citer ms die masuk SSN dedolu, mmg glamer abis lahhh! Skrg pun ko masih CUN babe... Caya-lahhhh

Byeeee... Hope to see u again. Salam utk Rayyan & yr famili. Muahhh

2 comments:

Cho Zila said...

sebaya ko ker nur... memang cunler.. orang trengganuni awet muda belaka... rajin ko yerk.. akuni tak terjejak kasih...
lagipun dapat suami yang malas nak melayan lagilah aku malas.

Nur a.k.a admansyah said...

Beb, laki aku pun sama ler... sbb tu `kene ckp elok2' dulu, permission mintak advance 1 week or 1 mth gitu! adehhh

Awet ker awek? hihihi