Thursday, 13 September 2012

My Darling is 40...!

Life begins at 40's. Is it true? huhhh....

Today his special day.

Alhamdulillah... aku bersyukur pada-Mu ya Allah kerana pertemukan daku dgn lelaki ini yg byk membimbing & menyokong daku dlm apa jua yg aku ceburi. Yg penting, dia amat menyayangi-ku dgn seikhlas2nya.... InsyaAllah.


Seorang ayah penyayang utk anak perempuannya, Aisyah Irdina.


Kadang2 boleh jadi seorang kawan kpd my heroes.... Aiman Najmi & Adam Nazrin.
.... and ofcos.... U're My LoVe.

InsyaAllah, selagi ada hayat ini, Nur akan tetap di sisi-mu Sayang! Selamat Hari Lahir dari Nur & 3A.

4 comments:

Cho Zila said...

ala sweetnyer ucapan.. 40 adalah permulaan kehidupan yang lebih baik.. INsyaallah...

Nur a.k.a admansyah said...

Aminnn.... & TQ awak!

Nurul a.k.a Riko said...

Happy Birthday Nazri...!

Alhamdulillah...dah 4 series yer...tp still maintain mcm 3 series jer.

Seronok baca entry nko kali nie...sweet jer. Masih teringat lagik kenangan kat Mcdonald Ampang Park....nko ingat ker babe? Kelakr kan....Masa tu nko bawak Nazri makan sama ...hehehhehe! Dah berbelas2 tahun kan...kenangan tu. Sampai skrg aku ingat...sebab nko my bff dunia akhirat.

Aku doakan semoga Nazri panjang umur...di murahkan rezeki dan aku seronok melihat kebahagiaan family nko babe....semoga ke syurga firdausi utk uolls berdua. Insyaallah...Amin.

Nur a.k.a admansyah said...

touching sungguh ucapan ko ni babe! aduyaiii

tu larrr.. tk sangka dr nk kenal biase2 terus sangkut hingga-lah dgn ikatan suami isteri. Syukur alhamdulillah...