Monday, 10 September 2012

Pertemuan yg hampir tak jadi...

Ni backdated N3... flashback last 2 week ago! hihihi

Aikk... pelik jer tajuk N3-ku ini kan? hihihi.... This is a story abt 2 fren yg dh kenal thru blog lbh kurang 2 thn tp x penah kenal batang idung :-P . Nk dipendekkan citer, last year his son sekelas ngn my boy, Aiman Najmi but still tak berjumpe2 even ada report card day, hari kantin, sukan tahunan & bla.. bla... Opsie, this year dieorg X sekelas tp belajar agama di Akademi Al Manar yg sama (pun X sekelas jugak!).

Entah camaner I terase nk leave msg kt blog die suh die jemput I kalo2 die wat umah terbuka and.... YES! she replied. She sent her home address thru his son to my boy BUT.... knowing Aiman... very2 notti & takleh dipercayai langsung! he passed the note to the other fren! OMG.... Ms tu I rase nk picit2 jer dak sorang turr! Berbakul2 Aiman kene ngn I. Huhhh.... Ingat dah takleh jumpe dah! :-((

Dgn muke X malu-nya, I sent again my comment at her blog & leave my no. terus! Alhamdulillah... she sms-ed me and we plan to meet during her open house (ckp bkn house... tp mknn mg lebih dr cukup utk party ler sis! hahaha...)

So, berjumpa-lah kami pd tanggal 31 Ogos 2012 di teratak AU5D.... dgn empunye badan bernama Su Anne. Punye ler happy sampai LUPA AMBIK GAMBAR! adoiii......

Anne, tq so much yea! dgn ucapan....
1- TQ invite kami sefamili berkenal-kenalan
2- bump kt mn2 lps ni, tegur yea! I ni rabun skettt
3- selisih ngn keter putih Wish & Swift tu... hon2 ler :-p
4- tak sangke... sebend kite Kelantanese! set2 budu doh :-0
5- SKWJ wat xtvt nanti, ade ler geng! hihihi



3 comments:

Cho Zila said...

tang tak amek gambartu memang selalu berlaku.. bila excited ngat lupa semuakan... lagi2ler jumpa orang sebendera... ehm suami aku kata bergegar gelaknya...

ps.. aku gi CHtu plan terkejut.. tak sempat nak amek groupon.. takler juga sempat nak applu duk kat banglo OSKtu...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

elooo,
kite pun x berlaga pipi lg kan.. hahahah.. ade aral sokmo kan.. hahahha

Nur a.k.a admansyah said...

amboiii... surprise plan ler tuh! kang tk pasai2 depa dpt `adik' nanti. Dh ler sejukkkk

Leily, kalo akk wat wishlist blogger nk jumpe, awak-lah mangsa seterusnya! hahahaha.... InsyaAllah suatu hr nanti.