Wednesday, 25 June 2008

Bye... bye to Ayah Teh's family!!!

Last weekend, my brother a.k.a. `ayah teh' to 3A and his family had visited us. They reached at our apartment around 10 pm, and of course we're ready to bedtime! sib baik Aiman lum tido lagi (bdk sorang nie mmg tido lambat... suka tgk movie till midnight!). Apa kena mengena ngan tajuk `bye bye' tu yeaa...?' Lupa plak mak cik nie nak bgtau... Ayah Teh & family is going to transfer (coz tak tahu final-date lagi) to Kuantan. Mesti best coz dieorg leh dok dekat ngan Uwan & Tok ayah, kan? Apa-apa pun... wish them all the best-lah! Jom layam pics lak...

Aiman & his cousin, Fareiz... maluX2 nak posing!
Haaah... cam nie baru ok! teka... siapa yg lebih muda? he..he.. yg `pendek' sikit tu lagi tua sethn, tau!
Gaya Ultraman + Power Rangers & Mr. Incredible.....
Adam with ayah Teh & his levely doter... Nur Farisya Alya. Beza umur bebe 2 org nie cuma 3 bln ajer.

Bye... bye... ayah Teh, mak teh (Dilla... my SIL), Zidane, Fareiz & Alya!!! Semoga berjumpa lagi... Sayang sokmo! muuuaahhss....

5 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Nur..
abang nak settle down kat Kontan ker...bagus gak..at least mummy ada gak anak yg dekat sikit dgn dia..senang kalo ada apa2 kan..

Nur a.k.a admansyah said...

ye-lah.. senang utk dieorg gak coz wife abg tu pun phg gak! My SIL sbnr-nya dpt tukar ke YPM, cwgn Phg.

Nazathul Hamimi said...

eh eh kecik dak aiman ni dengan cousin dia ek.. ala nur, farhan pun kecik gak.. lebih kurang jer aiman tu.. abang awak pindah pahang?? tak pe la, nanti awak balik pahang sesekali boleh la singgah rumah depa tu.. orang kata jauh2 bau bunga, dekat2 bau ****.. so better jauh... leh rindu selalu...

re:- hubby saya MRSM Terendak Melaka.. tahun 1988 sampai 1992 kalau tak silap.. awak MRSM mana?? saya budak tak pandai.. sekolah vokay jer.. hehehehe

yong said...

seronoknya bila dah ramai sepupu2 nih kan....chem gak yg keseorangan lagik..hehehehe

wati said...

Skrg ni dlm proses memujuk sutarni sambung permit keje,ingat nak bagi bonus....tengoklah nanti,,u suka travelkan? jom join i gi BANDUNG..