Monday, 30 June 2008

Sepetang di JJ

Dah lama sangat rase-nya tak bwk 3A jln2... So, last saturday kami landing kat JJ, Wangsa Maju. Errr... ekcelli kami ingat nak bwk 3A gi KLCC coz lamer dah depa tak mandi kolam & main playground but ms masuk MRR2 tu... "ellemeek... hujan dah turun...", So hubby terus bwk kami ke JJ.

Mcm biasa, inilah tempat yg diidamkan oleh dak 2A nie.... `Wonder Kids' (ehh... tak pasti lak namanya tol ke idak ni??) Sambil makan cuppa-cuppa.... 2A in Action!
Naik `buggy-ride' ler pulak! Aiman nie... suka ikut kakaknya. Sumer bende `tiru' Aisyah sampai kekdg mmg fed-up si kakak nie. Grr..grr...
Mai kita tgk aksi bebe kiut nie... first-time dpt main bola kat sini.... suka-lah tur!!!
Waahh... dah ler dpt lesen `jalan', now lesen motor pun dah lulus! yeehaaa.... "Ibu, tgk... lepas tgn pun boleh!" (jgn jadi rempit daa...)

Sbnr-nya... aksi main dieorg tadi ialah slps ibu 3A men-shopping-kan diri !! ngeeehh.... baju belangX2 nie utk Adam.
Yg nie plak utk Aiman... ingat nak beli kemeja tapi takde yg menarik. Nanti ibu carik yg handsomeX2 cikit! ala-ala baju `Ferarri' mostly red color! (ibu berkenan bangat fesyen tur!)
Lastly... utk my princess, Aisyah. Simple ajer! hmmm.... ekcelli ada beli seluar selai sorang tapi ibu lupa nak snap. And for yr info, shopping kali nie... aku cuma kuar RM 1 ajer! Nak tau ngaper? coz kami pakai JJ voucher bernilai RM160. Best kan??? haaii.. biler-lah Auntie A---- nak bg lagi voucher cam nie! he..he... syukur murah rezeki kami.
Shopping kali nie sbnr-nya`ala-ala raya' -lah konon! tapi... rasenya dekat nak raya nanti, aku pi serbu Sogo plak! Bkn aper... kat sana pun best shopping baju dak 3A nie... more fasionable! more variety.... & more money habissss!! kuang... kuang... kuang...


7 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

nur..
wow..shopping spring kt JJ yer. Sonoknyer tgk 3A ..hepi sokmo muka derang sumer tu.

Nko tahu tak...nanti kat area rumah aku pun..nak bukak JJ. Susah hati aku...nanti sure my doters..nak gi sana jer.

Nur a.k.a admansyah said...

tahu tak per...

dgn maknya sekali `susah hati' kottt! ngeeehh..Riko, senangX2.. ngko keje jer kat situ je-lah, habis citer!!

Nazathul Hamimi said...

heheh, memang nur, kalau gi aplha angle tu tak sah kalau tak singgah main kat situ.. saya pun ada gambar baru budak2 kat situ.. tak sempat upload lagi kat fp.. sekrang ni saya dilanda malas...

dah standby baju raya.. bagus2

Nur a.k.a admansyah said...

ye-lah mimi, sawang aper ntah yg dah singgah kat fp awak tur! cuba tgk!! heh...heh... update cantikX2 tau! alangX2 dah `tinggal' lama...

mesti gengX2 fp windu kat awak! sy takpe... coz awak selalau visit 3A kat sini. Kita suka!

ratna said...

kalau saya pi alpha angle, sanggup jalan jauh. tak nak tempoh tempat ni. nanti kena tol.

Kak Yong said...

wah...hehehe sama le..dah standby baju raya...

Nur a.k.a admansyah said...

Ratna, can I visit yr blog/ fp? sorry couldn't find the add....& Thanks 4 visiting 3A.

Yong, X rugi prepare awalX2... bln puasa nanti mmg `flat'... org ramai!!!