Friday, 29 August 2008

Selamat Berpuasa!

Buat semua kawan-kawan yang mengenali diri ini serta kawan-kawan baru saya di dunia `Cyber' ini, saya ingin mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan. Jgn tau `sambut' ajer... puasa tau! jgn nak ngelatt... bdk kecik darjah 1 pun tau pose... cth-nya anak I, Aisyah. He.. he... InsyaAllah dia berazam nak complete kan sebulan mcm thn lepas gak! tapi... ada `imbuhan' ler plak! kalau die berjaya... Ayah bagi RM50, ibu bagi RM50. Seronok die.....

Harinie kat Tadika Sufi ada buat sambutan `Hari Jadi Aiman Najmi'. Mmg tiapX2 kali besday anak aku buat kat situ, senang! Kali nie aku beli cup cakes dr Dida, ala sweetyummiecakes tur.... korang tau version apa? BEN 10 you.... mmg seronok ler anak bujang I tur! tapi yg ibu die tak syok-nyeee is.... AKU TERLUPA BG CAMERA! Waaarrrrgghh....

Gue juga nak wish to all Malaysian... SeLaMat HaRi MerDeKa yg ke-51...!
Semoga Negara kita akan terus makmur & maju.

6 comments:

Jasfyra said...

selamat berpuasa gak kak...mintak maaf ye kalo selama kita berkenalan ni saya ada buat akak tersinggung...happy 4th birthday gak untk aiman..

izman said...

selamat menyambut merdeka dan selamat berpuasa buat ko sekeluarga.

Ayong said...

selamat berpuasa utk kak nur sekeluarga...

Nurul a.k.a Riko said...

nur..
selamat berposer gak...
pasal u tag I tu kan...bulih tak kalo I tak mo buat...he..he..he..he..aci ker tak aci?..
Occay...aku buat gak..tp one fine day tawwwwww..ya ampun.

Nazathul Hamimi said...

nur, selamat menyambut puasa.. semoga tahun ni dapat puasa penuh ye... agak2 dapat tak ek?? heheh.. nur nanti raya kita, raya sama2 yer.. awak datang umah kita, kita datang umah awak.. tapi umah kita tak de kuih.. hehehe..


heppy besday kat aiman.. nanti saya nak tengok la cupcake kat dida tu.. mahal tak nur??? bila awak nak amik hadiah ni.. dah berkurun kat opis saya ni..

Nur a.k.a admansyah said...

Thanks to all my frens... Zuera a.k.a jasfyra, Izman Yong, Nurul & Mimi.
Sama-samalah kita bersemangat sambut merdeka kali ni, yea?

MERDEKA! MERDEKA!