Monday, 15 September 2008

HappY BirthDaY to 3A's ayaH...

Ayah's Birthday!!! yesss.... but not today. Sorry dear! Not to late to post this N3.... Saturday 13th Sept was the date to celebrate! Happy 36th Birthday to Mr Nazri Yusof. Dah 36 thn daa... usia my belove husband nie.
3A oso wanna wish ayah... Hepi Besday Ayah! We love you daddy.... becoz u love us! ha..ha..ha..
Magazine bln september... cepat! dapatkan di pasaran sebelum kehabisan stok! kuang... kuang... kuang... kalau takde kat kedai mamak, tepon 3A cepatX2 , tau?

Ops... nak tambah sket... Nothing Special celebration... Just berbuka dgn Nasi minyak, ayam kuzi (kandar) & acar masakan isteri tersayang serta smlm wife ada baked cake Marble (yg hangus kat tepi aje!) tapi still marvelous rase-nya! alaa... Darling sorry yea... 1st timer, nanti sokX2 pandai ler! muaaahh....

8 comments:

wati said...

happy bestday

Nurul a.k.a Riko said...

Nur..
Nko ckp kat Nazri...hepi besday yer.

Cik Puan Mimi said...

happy besday ayah 3A...

wah rajin betul isteri mithali ni.. siap masak nasi minyak bagai.. tak cukup tu, kek mabel lagi.. sampai hangus2 lagi kat tepi, tapi tak pe, demi suami nur tercinta, rela buat apa saja yer..

isteri mana tak sayang suami oooiii... hehehehe

re:- yang kat awana tu RM57++ kengkawan hubby belanja la.. kalau nak pergi sendiri, alahai...

Jasfyra said...

happy besday ayah 3A

semoga panjang umur murah rezeki dan bahagia selalu

Nur a.k.a admansyah said...

Thanks Watie.. Sorry, dah lama tak visit akak!

Riko.. takyah ckp die dah baca dah! die kan peminat #1 aku! ngeh..

Cik Puan Mimi.. (br this week dpt tittle nie kan? ngeh...)
Thn nie mmg Nur `rajin' sket.. & wat kek tur saja nak test oven baghu! kui...kui..

Zuera.. Mekasih. king salam kat 2 anak dara u!

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

heppy birthday ayah 3a's..
seronokkan umur 36 thn dah ader 3 org anak-anak yg cute miut kan...
Salam perkenalan..

Ayong said...

hapy besday utk babahnya...

psst..kak..sila amik award di blog saya ye..:)

sue.anne.na said...

mari mari.. org lelong tupperware dan baju :D