Wednesday, 24 September 2008

Kad Raya-ku

Ku tujukan Kad Raya cyber yg pertama daku create KHAS utk kawan-kawanku di luar sana... yg sentiasa berkongsi cerita bersama, sentiasa kunjung-mengunjungi blog & sentiasa memberi komenX2 yang membina.

Kesempatan ini juga... Nur mewakili famili ingin memohon berbanyakX2 maaf andai selama KITA berkenal-kenalan ini... ada yg tersinggung, tersalah nasihat & semua-lah yg kurang menyenangkan tur! Semoga persahabatan KITA berkekalan even di alam maya saja. Namun hubungan silaturrahim yg terjalin ini... di harap berpanjangan hingga ke infiniti. Insya-Allah.

Yg nie plak dr 3A.... bkn gambo raye thn lepas coz Adam last year br 5 mths. We dedicated this card to.... Nurul, Janna, Mimi, Ayong, Izman, Watie, Su Anne, Ida, Iena, Ida (Australia), CrazyBeautiful (sorry! tak tahu nama sbnr) dan semua yg pernah singgah di teratak buruk 3A ini. Kepada yg pulang ke kampung halaman.... Drive carefully!

psst: utk Yong & Mimi... Nur dah gantung award tu kat FP.. aci tak? heh..heh..

5 comments:

Ida said...

Wa..tima kasih dgn kad raya yg comel tuh yer...I pun sama wokey, Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. I balik raya nih but my flight on 1st Oct pkl 430 ptg. Kiranya kami kutip duit raya kat sini dulu la br raya kat Malaysia...heheh...nak buat open house ke?

Ayong said...

heheeh selamat hari raya kak nur..semoga bergumbira selalu hendaknye..drive balik kg nanti berhati2 kay...

tenkiukkkk dapat kad raya...sekarang ni main kad2 ala ala maya je kan..yong pun ada gak tu utk korang semua...sila terjah di blog ye..

Cik Puan Mimi said...

nur, saya sekarang ni tak boleh nak lawat selalu, sebab blog saya kat opis dah kena blok.. ni pun tengok2 blog kat umah.. tapi awak tau la kan kalau kat rumah tu terhad, mana nak layan anak, kemas rumah, cuci baju..

terima kasih bagi kad raya.. saya pun nak bagi kad raya pada awak. nanti raya datang rumah.. saya bagi wit raya pada 3A okey??

wati said...

Selamat HARI RAYA nur

Nurul a.k.a Riko said...

My dear bestie...
Selamat Hari Raya...kalo ada khilaf..harap ampunkan yer.
Aku raya tahun nie..beraya kat Ganu..na..na..na ganu kiter..he..he.

Aku tahu..nko manyak dosa kat aku..he.he.he..tak per..dun wori laling...aku dh ampunkan..nanti dtglah ke rumah aku..ajak 3A sekali.